Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Gigi Becali are probleme cu legea. Alexandra a fost dată în judecată

Fiica lui Gigi Becali are probleme cu legea. Alexandra a fost dată în judecată

Alexandra Becali are probleme cu legea.

Conform declarațiilor lui Gigi Becali, firma fiicei sale, Alexandra, nu ar fi în faliment, ci ar avea un patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000 de euro. Potrivit acestuia, firma se află într-un proces de judecată cu cei care i-au înșelat fiica, iar ea refuză să plătească suma contestată.

Becali susține că au cerut insolvența, dar el consideră că situația financiară a firmei nu justifică intrarea în faliment. El menționează că firma deține active în valoare de 20 de milioane de euro, reprezentate de două blocuri.

Ce a anunțat Gigi Becali

Gigi Becali adaugă că suma de 50.000 de euro este relativ mică pentru el și că ar fi dispus să plătească, dar fiica sa refuză, susținând că a fost înșelată. În plus, el subliniază că nu crede că o firmă în care este implicată familia sa ar putea intra în faliment din cauza unei datorii atât de mici.

„S-a spus că firma lui Becali e în faliment. Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. S-a zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane? Aia e firma fetei mele, Alexandra.

Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: «Hai, mă, tată, să-i dăm banii!». «Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul». Au cerut insolvența.

Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Patronul FCSB este tatăl a trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina. Alexandra, fiica cea mijlocie, este cea care se află în centrul acestui scandal financiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: