Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Ilie Năstase, prima expoziție! Cine i-a cumpărat un tablou

Fiica lui Ilie Năstase, prima expoziție! Cine i-a cumpărat un tablou

Ilie Năstase expozitie, fiica Ilie Năstase

Alessia, una dintre fiicele lui Ilie Năstase și-a deschis prima expoziție dedicată tenisului. Ion Țiriac a fost și el prezent și a cumpărat un tablou.

Ilie Năstase este mândru nevoie mare. Fiica sa Alessia este deja o artistă, la 17 ani. Mereu a fost pasionată de artă, iar Năstase și fosta sa soție, Amalia și-au ajuta fiica cu tot ce au putut pentru ca aceasta să-și îndeplinească visul. Au fost expuse poze din meciurile jucate de Ilie Năstase alături de Ion Țiriac, dar și din alte meciuri cu foști jucători de tenis celebri. Bjorn Borg, Stan Smith, Jimmy Connors sau John McEnroe. Pe lângă poze vechi sunt expuse mai multe figurine, dar și două rachete.

„Astăzi este clar o zi foarte importantă pentru mine, pentru că este primul meu vernisaj la vârsta de 17 ani, unde practic demonstrez pasiunea mea pentru acest sport. Cel mai mult iubesc lucrarea expusă afară, desenată de mine, care acum are cam 2 metri. Îmi este cea mai dragă, pentru că este o poză cu tata”, a declarat tânăra artistă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

Lucrările expuse vor fi prezentate de Alessia și la admiterea la universitate.

Ion Țiriac alături de Năstase la expoziție

Ion Țiriac a răspuns invitației și a fost prezent la deschiderea expoziției. Milionarul a cumpărat și un tablou.

„Fiind dintr-o familie cu numele Năstase, e logic că face ceva care este legat de sport și automat și cu tenisul. Bravo ei!” a declarat Ion Țiriac.

Cel mai emoționat fără doar și poate a fost însă fostul număr 1 mondial.

„Este un lucru bun că se implică și că face treaba asta pentru ea. Îi doresc multă baftă și sunt foarte mândru de ea. Cred că ea s-a ghidat mult și după cartea mea, pentru că văd poze de acolo. Sper să ajungă artistă, așa cum își dorește ea. Să facă ce îi place De mică avea talent. Avea un profesor de desen care venea și făcea lecții cu ea”, a spus fostul jucător de tenis.

Ilie Năstase are două fete cu fosta sa soție, Amalia

De-a lungul timpului, Ilie Năstase a avut relații cu mai multe femei celebre. Cu prima soție, modelul belgian, Dominique Grazia are o fetiță, Nathalie. În anul 1984, Nasty s-a căsătorit cu Alexandra King. Atunci a adoptat un băiat și o fată. A urmat căsătoria cu Amalia Teodosescu. Împreună au două fete, Alessia și Emma Alexandra. În 2010 s-au despărțit, iar fostul jucător de tenis s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. A urmat un nou divorț, iar în acest moment este însurat cu Ioana Simion. De curând, Năstase și soția sa au declarat că își doresc un copil. O fetiță pe care fostul mare jucător de tenis ar vrea să o îndrume spre sportul pe care el l-a iubit mereu atât de mult.

”Ne gândim să facem o fetiță. Nu de alta, dar și Ioana mereu și-a dorit o fetiță, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a spus Ilie Năstase, la Pro Tv.

Loading...