Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ion Țiriac, transformată total. Cum arată Ioana acum

Fiica lui Ion Țiriac, transformată total. Cum arată Ioana acum

GALERIE FOTO (10) Fiica lui Ion Țiriac, transformată total

Fiica lui Ion Țiriac, transformată total. Unica fiică a lui Ion Țiriac este de nerecunoscut. Ioana Natalia Țiriac este foarte activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ioana și-a schimbat look-ul și arată total diferit.

Fiica lui Ion Țiriac, transformată total. Cum arată Ioana acum

Fiica lui Ion Țiriac, transformată total. Ioana Natalia Țiriac este singura fiică a milionarului. La 25 de ani, tânăra arată extrem de bine și este urmărită de 18.000 de internauți pe Instagram. Ioana s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, impresionând la fiecare apariție. Fiica lui Țiriac a devenit cunoscută după ce a participat la un eveniment caritabil desfășurat în București.

Ioana a moștenit frumusețea mamei sale și carisma tatălui său. De-a lungul timpului, tânăra s-a implicat în mai multe proiecte sociale și caritabile, atât în București, cât și în Monaco. Ioana a făcut o schimbare de look, renunțând la părul blond, preferând să se vopsească brunetă. Această culoare îi scoate în evidență ochii verzi. „În opinia mea, ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucăţelelor care îl compun.Vremurile s-au schimbat, iar companiile şi indivizii au devenit tot mai mai conştienti de responsabilităţile lor sociale. A avut loc o creştere substanţială în presiunea pusă de consumatori asupra companiilor privind contribuţia lor pozitivă la societate”, spunea Ioana Țiriac pentru Capital.ro.

Ioana Țiriac locuiește în Statele Unite ale Americii și vine în România destul de des pentru a-și vizita tatăl. Până în 2018, afaceristul a preferat să o țină ascunsă pe fiica sa de ochii curioșilor, care în ziua de astăzi îi înnebunește pe internauți cu ochii săi verzi.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, dar are trei copii

Miliardarul român și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, spre deosebire de prietenul său Ilie Năstase. Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, dar are trei copii. Afaceristul are o fiică cu jurnalista egipteancă Sophia Ayad, pe Ioana, și un băiat, Karim. Cu manechinul american Mikette von Issenberg îl are pe Ion Alexandru, fostul soț al Ilenei Lazariuc. Fiica sa s-a transformat într-o femeie superbă, interesată de modă. Ioana studiază Jurnalistul și Economia la Universitatea Miami. Moștenitoarea lui Țiriac este implicată în diverse activități, iar în trecut a locuit cu mama ei în Monaco.

Ion Țiriac, fiul cel mare al miliardarului a avut o căsnicie de mulți ani cu Ileana Lazariuc. Cei doi au avut o relație întinsă pe parcursul a 17 ani și sunt părinții a doi băieți. După ce au divorțat, Ion s-a cuplat cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Fiul cel mare al lui Ion Țiriac a mai fost căsătorit cu Maria Marinescu, iar după trei luni de la căsătorie, au divorțat.

În ceea ce îl privește pe Karim, tânărul seamănă foarte bine cu afaceristul român. Karim știe română, mai ales că a avut multă vreme o bonă româncă. Tânărul a absolvit școala Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este riguroasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: