Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile. La 30 de ani, Bianca Bree îi calcă pe urme tatălui său

Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile. La 30 de ani, Bianca Bree îi calcă pe urme tatălui său

GALERIE FOTO (10) Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile

Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile. Celebrul actor, în vârstă de 60 de ani, este renumit la nivel mondial datorită uimitoarelor sale abilități în artele marțiale și flexibilității nemaiîntâlnite. Acum, a venit rândul fiicei sale, Bianca, să le arate tuturor că i-a moștenit calitățile tatălui său.

Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile. La 30 de ani, Bianca Bree îi calcă pe urme tatălui său

Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o frumusețe care atrage toate privirile. Actorul belgian a fost protagonistul multor filme în perioada anilor ’80 -’90, iar cascadoriile sale vor rămâne de poveste. Ei bine, anii au trecut iar celebrul actor Jean-Claude Van Damme se poate declara un bărbat împlinit, mai ales că fiica sa, Bianca i-a moștenit calitățile. Bianca Van Damme, 30 de ani, este extrem de frumoasă, dar are și un talent special.

De asemenea, tânăra vrea să îi calce pe urma tatălui său și să-și clădească o carieră în cinematografie. Fiica actorului este populară pe rețelele de socializare, acolo unde postează constant poze și clipuri video incendiare. De curând, Bianca a încărcat câteva imagini, în care apare îmbrăcată într-un top transparent. Totodată, aceasta uimește cu mișcările și întinderile flexibile, care te duc cu gândul la celebrul ei tată.

Mama Biancăi este Gladys Portugues, fost culturist profesionat. Actorul și Gladys s-au căsătorit în 1987, dar mariajul lor nu a durat decât cinci ani. Cei doi și-au reunit destinele în 1990, iar iubirea lor există și în ziua de azi. Bianca a avut prima apariție în cinematografie alătri de tatăl său. Relația lor profesională a continuat în Soldiers (2010), Assassination Games (2011), 6 Bullets (2012), Alien Uprising (2012), Welcome to the Jungle (2013) si Full Love (2014).

Fără tatăl său, Bianca a apărut în „Fury of the Fist and the Golden Fleece” (2016) si „Paranormal Activity Security Squad” (2016), demonstrând că nu are nevoie de Jean Claude pentru a se face remarcată. Pentru a se obișnui mai bine cu lumea cinematografiei, actorul obișnuiește să o ia pe fiica sa mai des la evenimentele și premierele la care participă. „Bianca nu are parte de tratament special. Vreau sa munceasca la fel de mult ca orice alt actor si sa isi cladeasca un drum pe fortele proprii. E talentata si are suficient de mult potential pentru a reusi„, a declarat Van Damme.

Cum arată copiii și soția lui Jean Claude Van-Damme

Van Damme a participat în tinerețe la diferite concursuri și a călătorit foarte mlt prin multe țări. La acea vreme nu se știa că va deveni un actor celebru. Totul avea să se întâmple pe neașteptate, la una dintre competițiile la care a participat. El a fost observat de oaemnii care aveau legătură directă cu industria cinematografică.

I s-a oferit un rol într-un film, iar primul rol a fost un succes absolut. Din acel moment, a jucat din ce în ce mai des în filme. Și viața personală a actorului este interesantă. Van Damme a fost căsătorit nu mai puțin de 5 ori și are 3 copii. Ultima sa soție a fost a 3-a soție, Gladys. Numele real al actorului este Verenberg, iar fiul cel mare al acestuia poartă același nume. La fel ca tatăl său, a devenit actor și joacă deja în multe filme. În ceea ce privește mezinul familiei, Nicolas, el este singurul care nu dorește să fie actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: