Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Liviu Vârciu, mesaj usturător pentru tatăl ei

Fiica lui Liviu Vârciu, mesaj usturător pentru tatăl ei

Fiica lui Liviu Vârciu, mesaj usturător pentru tatăl ei

Pentru cei care nu stiu, vedeta Antena 1 Liviu Vârciu are o fiica in varsta de 17 ani impreuna cu Ami Teiceanu. Adolescenta locuieste la Arad, alaturi de mama ei.

Carmina ii face reprosuri lui Liviu Vârciu. Adolescenta care a implinit 17 ani in urma cu cateva saptamani e suparata pe tatal ei. De ce? Pentru ca, practic, a lipsit-o de un tata, toata viata ei. La inceputuri, Liviu Vârciu nici macar nu a vrut sa auda de fiica lui.

Ami Teiceanu a fost nevoita sa isi creasca singura fiica. Nu i-a fost greu, dar nici usor. A tinut loc de mama si de tata, o meserie extrem de grea. Cu toate ca cele doua se inteleg de minune, Carmina a simtit mereu lipsa tatalui din viata ei, dar si de la cele mai importante evenimente.

Citește și: Kate Middleton „părăsită” de prințul William la banchetul Reginei

Carmina, reprosuri lui Liviu Varciu

Recent, tanara de 17 ani a publicat pe internet un mesaj usturator, la adresa tatalui ei. Liviu Vârciu a cam fost umilit public de cuvintele tinerei, dar deja toata tara stie ca el nu prea a fost alaturi de fiica lui adolescenta, asa cum ar fi trebuit.

“Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that it’s not my fault because you lost something so special, it’s all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Carmina, incurajata de prietenii virtuali

“Rămâi puternică, minunato ???”, “Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița , scoala, nevoi… etc. Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”, “Păcat!… Tot respectul pentru mămica ta!!! ?”, “Superbi????.

Eu am crescut fără ambii asa ca te inteleg perfect. Capul sus @carminaaaat❤❤❤❤”, “Draga mea, ești minunată. Chiar dacă te-am cunoscut doar în mediul virtual, mi-am dat seama că ești deosebită. Ești inteligentă, frumoasă, talentată, bine crescută, ai un caracter deosebit, iar toate astea se datorează mamei tale. A fost lângă tine întotdeauna și ți-a oferit totul. Tot respectul pentru mama ta! Sunteți minunate amândouă. Nu uita că persoanele cu adevărat importante au fost lângă tine întotdeauna și te-au sprijinit necondiționat. Esti minunată! Te pup, Carmi!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Metrorex promite că metroul din Drumul Taberei va fi gata în luna decembrie