Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Pepe i-a moștenit talentul! Artistul a înregistrat o melodie alături de micuță

Fiica lui Pepe i-a moștenit talentul! Artistul a înregistrat o melodie alături de micuță

Fiica lui Pepe i-a moștenit talentul! Artistul a înregistrat o melodi alături de micuță

Pepe trăiește momente unice în această perioadă! Artistul a avut parte de cea mai frumoasă colaborare de până acum. Acesta a lansat o melodie cu fiica sa, Rosa. 

Fiica lui Pepe i-a moștenit talentul! Artistul a înregistrat o melodi alături de micuța

Pepe este un artist și un tată extraordinat. Cântărețul a avut parte de cea mai inedită, dar și emoționantă colaborare muzicală. Invitat la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, Pepe a dezvăluit că a cântat alături de fiica sa, Rosa. Pepe este un artist care a urcat pe scenă alături de nume importante ale industriei muzicale. A colaborat cu mai mulți colegi de breaslă, însă nici măcar unul dintre ei nu i-a oferit emoțiile pe care le-a avut atunci când a cântat împreună cu Rosa.

Fetița i-a moștenit pasiunea pentru muzică, iar artistul a avut ideea inedită de a înregistra un cântec alături de ea. Theo Rose și Alessandra au fost alte voci feminine care s-au alăturat cântecului, iar rezultatul a fost unul pe măsură, clipul fiind vizionat de peste 220.000 de persoane în mai puțin de 24 de ore de la lansare. Pepe a povestit că motivul pentru care nu a ales ca fetița sa să cânte mai mult a fost unul cât se poate de simplu.

”Nu am vrut să cânte fata non stop, căci oricum nu poate veni cu mine la emisiuni, la televiziuni. Îmi cer scuze, toată lumea și-ar dori-o. S-a nimerit ca astăzi să își dorescă foarte mult să vină și ea aici. Și mai este o problemă, nu o pot învoi de la școală ca să o iau la TV, ar fi o mare greșeală din partea mea. A fost efectiv un noroc faptul că astăzi a vrut să fie aici”, a spus Pepe.

Pepe și Raluca au divorțat cu mare scandal

La începutul luni noiembrie, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că divorțează de soția sa Raluca Pastramă, după 8 ani de căsătorie. Anunțul cântărețului i-a șocat pe apropiații lui, dar și pe cei care îl îndrăgesc. Cu toate că artistul a spus că cei doi vor păstra o relație amiabilă de dragul copiilor, aceștia s-au certat foarte mult în ultima perioadă. Acest lucru s-a întâmplat după ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului, după ce l-ar fi acuzat pe acesta că a agresat-o. Mai mult, Pepe a explicat că nu este adevărat, și chiar Raluca l-ar fi jignit și ar fi pornit scandalul. De asemenea, s-a zvonit că în viața acesteia ar exista un nou bărbat, motiv pentru i-ar fi cerut divorțul lui Pepe.

Acum, apropiații familiei au spus că relația dintre cei doi a devenit mai bună, pentru a le crește frumos pe Maria și Rosa. ”De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinute, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”, au spus surse din apropierea celor doi. Recent, Raluca și Pepe au ieșit împreună cu cele două fete în parc, iar fiecare a postat imagini fără celălalt pe rețelele de socializare. Până când judecătorii vor stabili programul de vizită, foștii soți au decis ca Maria și Rosa, să stea, în egală măsură, atât cu mama, cât și cu tatăl lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: