Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a cântat alături de fiica sa! Rosa îi calcă pe urme tatălui său

Pepe a cântat alături de fiica sa! Rosa îi calcă pe urme tatălui său

Pepe a cântat alături de fiica sa!

Pepe a cântat alături de fiica sa! Chiar dacă a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe se simte împlinit atunci când este în preajma fetițelor sale. Recent, vedeta a cântat împreună cu fiica sa Rosa, iar fanii au rămas șocați. Cu siguranță, tânăra îi va călca pe urme tatălui său!

Pepe a cântat alături de fiica sa! Rosa îi calcă pe urme tatălui său

Pepe a cântat alături de fiica sa! Anul 2020 a fost unul plin de schimbări dureroase pentru Pepe. Artistul a divorțat de soția sa, ulterior izbucnind un scandal imens. Între cei doi au existat tensiuni puternice și cuvinte dure, atât din partea Ralucăi Pastramă, cât și din parte artistului.

Ei bine, se pare că cei doi au vrut să îngroape securea războiului și să aibă o relație amiabilă de dragul celor două fetițe. Pepe a cântat alături de fiica sa! În prima zi din an, Pepe a vrut să le facă o surpriză fanilor săi, chemând un invitat special în emisiunea lui online. Se pare că fetițele sale au înclinații artistice, la fel ca tatăl lor. Artistul a invitat-o pe micuța Rosa, una dintre fiicele sale, cu care a cântat împreună! Cei doi au cântat piese din repertoriul său și se poate observa că micuța este talentată în ale muzicii. La un moment dat, a intrat în cadrul și Maria, cea de-a doua fetiță a lui Pepe, care a luat imediat microfonul și a început să fredoneze câteva dintre versurile artistului.

Pepe și Raluca, divorț cu mare scandal!

La începutul luni noiembrie, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că divorțează de soția sa Raluca Pastramă, după 8 ani de căsătorie. Anunțul cântărețului i-a șocat pe apropiații lui, dar și pe cei care îl îndrăgesc. Cu toate că artistul a spus că cei doi vor păstra o relație amiabilă de dragul copiilor, aceștia s-au certat foarte mult în ultima perioadă. Acest lucru s-a întâmplat după ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului, după ce l-ar fi acuzat pe acesta că a agresat-o. Mai mult, Pepe a explicat că nu este adevărat, și chiar Raluca l-ar fi jignit și ar fi pornit scandalul. De asemenea, s-a zvonit că în viața acesteia ar exista un nou bărbat, motiv pentru i-ar fi cerut divorțul lui Pepe.

Acum, apropiații familiei au spus că relația dintre cei doi a devenit mai bună, pentru a le crește frumos pe Maria și Rosa. ”De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinute, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”, au spus surse din apropierea celor doi. Recent, Raluca și Pepe au ieșit împreună cu cele două fete în parc, iar fiecare a postat imagini fără celălalt pe rețelele de socializare. Până când judecătorii vor stabili programul de vizită, foștii soți au decis ca Maria și Rosa, să stea, în egală măsură, atât cu mama, cât și cu tatăl lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: