Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online. Ce au sesizat urmăritorii Irinucăi

Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online. Ce au sesizat urmăritorii Irinucăi

GALERIE FOTO (3) Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online.

Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a despărțit de Mr. Pink, milionarul cu care avea o relație de 10 ani. Monica Gabor și fiica ei, Irinuca au plecat în Dubai, unde locuiesc cu Ramona. Recent, fiica vedetei a revenit în mediul online, dar internauții au descoperit un detaliu care lasă de înțeles că este afectată de schimbarea din viața mamei ei.

Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online. Ce au sesizat urmăritorii Irinucăi

Fiica Monicăi Gabor a reapărut în mediul online. Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, iar această veste i-a surprins pe cei apropiați lor. În prezent, Monica Gabor și Irinuca, fiica ei, s-au mutat în Dubai, la Ramona. Irina a revenit în mediul online, după mai multe luni de absență, unde a postat o imagine care lasă loc de interpretări.

Internauții au sesizat că fiica Monicăi Gabor apare abătută, semn că separarea mamei sale de Mr. Pink a afecta-o. Apariția adolescentei a produs numeroase reacții din partea urmăritorilor ei, iar majoritatea s-au bucurat că Irinuca a revenit în mediul online. Un alt motiv de supărare pentru Irina ar putea fi faptul că toate videoclipurile postate pe canalul ei de Youtube, unde a strâns peste 350.000 de abonați, au fost complet șterse.

Irinuca a revenit in mediul onlineâ

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink

Deși au fost într-o relație timp de 10 ani, Monica Gabor și Mr. Pink au decis să pună capăt relației de iubire. Recent, apropiații șatenei au făcut dezvăluiri șocante despre cei doi. Conform acestora, Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei. Mai mult, vedeta ajunsese să facă cumpărături online pentru că afaceristul nu o lăsa să meargă în magazine. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Monica si Mr. Pink s-au despartit

Potrivit apropiaților șatenei, Mr.Pink nu îi permitea acesteia să primească musafiri în casă sau să vină în România. Acesta fiind și motivul pentru care Monica a ales să o ia pe Irina în America. . „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a spus apropiatul vedetei.

Văzut din afară, relația celor doi părea una perfectă, dar se pare că realitatea era cu totul alta. Amândoi au câte un copil, iar fosta soție a lui Columbeanu avea o relație specială cu fiul lui Mr. Pink, cel puțin asta se vedea din fotografiile postate de Monica Gabor pe rețelele de socializare. În momentul în care aceasta a șters toate imaginile în care apărea cu iubitul ei, internauții și-au pus multe semne de întrebare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: