Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini. Paparazzi au surprins-o pe stradă

Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini. Paparazzi au surprins-o pe stradă

GALERIE FOTO (6) Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini.

Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini. Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu locuiede mai bine de doi ani alături de mama sa, în America. Viața adolescentei s-a schimbat, iar ea a devenit o domnișoară în toată firea. Recent, fiica Monicăi Gabor a fost surprinsă de paparazzi de peste Ocean, îmbrăcată într-o fustă mini.

Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini. Paparazzi au surprins-o pe stradă

Fiica Monicăi Gabor, în fustă mini. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America de câțiva ani, acolo unde locuiește împreună cu iubitul său, Mr. Pink. Vedeta a decis să o ia și pe fiica sa, Irinuca, iar de mai bine de doi ani, viața tinerei s-a schimbat complet. Recent, Monica a plecat în vacanță în Las Vegas, alături de prietena ei, Lavinia Postolache, o altă româncă stabilită în SUA. Monica nu a scăpat de paparazzi nici în America, acestea fiind fotografiate în aeroportul din Las Vegas, în timp ce se îmbarcau într-un avion privat cu destinația Los Angeles.

Șatena era însoțită de cei doi copii, Irinuca și Antony, fiul lui Mr. Pink. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, Moni era extrem de fericită în compania celor doi copii. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că Irinuca a purtat o fustă mini, ținută care i-a scos picioarele lungi în evidență. Se vede cu ochiul liber că a moștenit silueta de top model a mamei sale.

În urmă cu câteva zile, Monica a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa. Atât vedeta, cât și Irinuca, în vârstă de 14 ani poartă rochițe sexi. Șatena își ghidează fiica, și are grijă ca Irinuca să devină o tânără foarte educată. Iubitul actual îi oferă Monicăi, dar și fiicei sale, tot luxul de care acestea au avut parte și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de tatăl său. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy’, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, mărturisea Monica Gabor.

Postarea Monicai Gabor pe Instagram

Ce relație are Monica Gabor cu Irinel Columbeanu

În 2011, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au decis să divorțeze,iar procesul de divorț a durat mult deoarece custodia fiicelor a fost dificilă. Monica a vrut să o ia pe Irina, dar la fel și Irinel. Instanța a decis atunci ca fetița să locuiască alături de tatăl ei, milionarul oferindu-i acesteia o bună educație. La acea vreme, Irinel Columbeanu nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, dar acum relațiile dintre cei doi sunt foarte bune.

Monica impreuna cu fiica si fostul sot

Mai mult, aceștia vorbesc foarte des, chiar s-au întâlnit și în America. “Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, declara Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: