Redactia.ro
Home » Știri » Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Cum a reacționat la vederea jurnaliștilor

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Cum a reacționat la vederea jurnaliștilor

GALERIE FOTO (7) Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital.

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Noi informații ies la iveală în cazul dublei crime de la Onești, unde doi muncitori au fost uciși cu sânge rece. În urmă cu puțin timp, fiica agresorului a mers la spital să-și viziteze tatăl, iar când a fost surprinsă de jurnaliști, femeia a reacționat violent. Mai mult, șoferul care a condus-o pe tânără, a încercat să-i lovească pe jurnaliști cu mașina.

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Cum a reacționat la vederea jurnaliștilor

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Noi detalii ies la iveală în urma crimei de la Onești, unde doi electricieni au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani. Agresorul a fost împușcat de nouă ori de către polițiști, fiind transportat de urgență la spital. Gheorghe Moroșan a fost operat de urgență la Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca”, iar în prezent se află la Reanimare. Medicii care l-au operat au declarat că agresorul se află în afara oricărui pericol și ar putea fi audiat de anchetatori în cursul zilei de joi. Mai mult, bărbatul va fi transferat la spitalul Județean Bacău.

În urma cu puțin timp, fiica agresorului, a mers la spital pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui ei, iar la intrarea în curtea spitalului, femeia a fost surprinsă de jurnaliști, aceasta având o reacție violentă. De asemenea, fiica agresorului le-a cerut reporterilor să fie lăsată în pace, iar șoferul care a condus-o pe femeie la spital a încercat să-i lovească pe jur naliști cu mașina.

Care este stare de sănătate a agresorului

Bărbatul este detubat și păzit de patru polițiști. Gheorghe Moroșan le-a spus medicilor că este cardiac și că nu a luat niciodată tratament psihiatric. Medicii de la spitalului Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca” au declarat că acesta trebuie transferat, pentru că unitatea medicală are doar două locuri la Terapie Intensivă pentru pacienții non-Covid19 și ar putea apărea complicații, având în vedere că are multe leziuni. ”Mi-a zis că este cardiac, mi-a zis că este în tratament, dar atât. L-am întrebat, mi-a zis că nu a fost în evidenţă la niciun psihiatru, că nu a luat niciun tratament psihiatric. Când a fost adus a fost foarte agitat, a trebuit să îl contenţionăm, după care s-a liniştit. Am încercat să discutăm cu el, am adus şi psihologul unităţii şi, împreună cu noi şi cu colegii de la Poliţie… la un moment dat s-a liniştit. Nu pot să spun dacă a colaborat sau nu dar s-a liniştit,  a spus Anca Băncescu, directorul medical al unității sanitare din Onești.

La ora 15:30, Gheorghe Moroșan a fost transferat din Spitalul Municipal Onești către cel din Bacău. Acesta a fost urcat într-o ambulanță și condus de un echipaj al Poliției către noua unitate medicală.

Moroșan a fost transferat la Bacau

Gheorghe Moroșan a ajuns la spital cu nouă plăgi împușcate, două gloanțe generale și restul de cauciuc. Acesta a avut două lovituri la abdomen și în coapsa piciorului. Reamintim că doi muncitori, electricieni de profesie au fost luați ostatici de un bărbat în vârstă de 68 de ani, în timp ce lucrau într-un apartament din Onești. Agresorul este fostul proprietar al imobilului, iar în locul celor doi muncitori, bărbatul le-a cerut polițiștilor actele de la apartament sau suma de 300.000 de euro. Din păcate, anchetatorii nu au reușit să salveze cei doi ostatici, aceștia fiind înjunghiați mortal de agresor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: