Redactia.ro
Home » Știri » Fiica uneia dintre victimele de la Piatra Neamț, dezvăluiri cutremurătoare: ”Dacă nu mă trimitea mama să îi duc bagajele, muream și eu lângă ea”

Fiica uneia dintre victimele de la Piatra Neamț, dezvăluiri cutremurătoare: ”Dacă nu mă trimitea mama să îi duc bagajele, muream și eu lângă ea”

11 pacienți COVID și-au pierdut viața în urma incendiului care a avut loc, sâmbătă seara, la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Fiica uneia dintre victimele care și-au pierdut viața, a făcu dezvăluiri cutremurătoare. 

 

,,Muream și eu acolo lângă ea”

Fiica uneia dintre pacientele decedate a mărturisit cum era să moară alături de mama ei la spital. Femeia, care era asistentă medicală în aceeași unitate, tocmai plecase din spital în momentul în care a luat foc salonul.

Femeia care lucrează ca asistentă emdicală în același spital unde mama ei și-a pierdut viața, a povestit cum a fost salvată chiar de mama ei. Femeia a povestit cum plecase din unitatea medicală, iar mama ei era într-o stare mai bună.

Era bine. Aştepta să fie scoasă din reanimare şi nu a avut nicio şansă. Dacă nu mă trimitea mama să îi duc bagajele, muream şi eu acolo lângă ea. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ştiu că am lăsat-o pe mama bine, eram la fratele meu să duc nişte bagaje şi am auzit că e fum la spital. M-am întors să văd dacă mama are oxigen, dacă nu s-a întrerupt oxigenul şi am găsit-o moartă. Nu am ce să-i reproşez acestui spital, pentru că toţi medicii, toţi asistenţii s-au îngrijit foarte frumos de mama mea. Toţi medicii, asistenţi, infirmierii şi-au dat silinţa. Muncesc într-un ritm inuman“, a explicat fiica uneia paciente care a murit în urma incendiului devastator, potrivit adevărul.ro.

 

Fiica unui alt pacient decedat va acționa în instanță spitalul

 

Scene devastatoare au avut loc sâmbătă seara, unde 10 pacienți și-au pierdut viața pe loc, în urma incendiului. O femeie povestește cum tatăl ei, bolnav de cancer, era internat, în primă fază, la oncologie. Ulterior, după ce a fost depistat cu noul coronavirus, pacientul a fost mutat la reanimare. Femeia a primit un telefon sâmbătă seara, la ora 23, și a fost anunțată că tatăl ei a murit.

,,El era bolnav de cancer, a fost internat la oncologie. Ulterior i-au făcut analize, l-au depistat cu COVID şi l-am adus la reanimare“, a explicat fata pacientului decedat.

Rudele victimelor sunt îndurerate, însă, vor să își facă dreptate și să facă dreptate victimelor incendiului. O altă rudă a unui pacient mort în incendiu a povestit cum a fost anunțată de decesul cumnatului ei, după ce aflase deja de la televizor. Femeia este stabilită în Italia, dar este hotărâtă să dea spitalul în judecată.

”Cumnatul meu are o fiică din Italia şi a zis deja că face proces pentru spitalul de aici. Este revoltător că se întâmplă asta. Pe lângă faptul că era în condiţiile în care era, dânsul şi ceilalţi, să se întâmple şi incendiul ăsta, e incalificabil“, a declarat femeia.

Fiicele unui alt pacient mort în incendiu au povestit chinurile prin care a trecut tatăl lor.

,,Erau corpurile întinse într-o cameră… Din zece, doar două victime puteau fi recunoscute. Pentru celelalte opt, va fi efectuată analiza ADN-ului, pentru o siguranţă de sută la sută. Surorii mele i-au fost prelevate probe pentru testul genetic. Pe tata l-au găsit cu o mână ridicată la cap, a încercat probabil să se apere de flăcări. Tubul care-i fusese introdus în plămâni s-a topit în el. Capul era carbonizat, chipul, de nerecunoscut. Pe restul corpului, era ars mai puţin, dar carnea s-a sfărâmat, de parcă ar fi fiert. Nu poate fi pus în sicriu”, a detaliat fiica unui alt pacient mort în incendiu.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: