Redactia.ro
Home » Știri » Fiica unui pacient mort în secția ATI COVID Piatra Neamț. ”Sun de 4 zile și nu am aflat nimic de el”

Fiica unui pacient mort în secția ATI COVID Piatra Neamț. ”Sun de 4 zile și nu am aflat nimic de el”

GALERIE FOTO (2)

Rudele pacienților internați la Spitalul Județean din Piatra Neamț care au murit în urma incendiului de seara trecută, au fost revoltați când au primit vestea tragică.

 

Reacția unei femei care și-a pierdut tatăl în incendiu

 

Un incendiu puternic a avut loc seara trecută la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. În urma incendiului, 10 persoane și-au pierdut viața și alte 7 sunt în stare gravă. Fiica unui pacient decedat în urma incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, acuză personalul medical că îi închidea telefonul de fiecare dată când suna să afle mai multe informații despre starea în care se afla tatăl ei.

“Am fost anunţaţi aseară la ora 23:00 că a decedat. Noi sperăm să fi fost la etajul 3, că am înteles că au fost tranferaţi”, a spus fiica pacientului decedat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

Femeia a declarat că timp de patru zile medicii au refuzat să îi dea date despre tatăl ei și aduce acuzații sistemului de sănătate din țară.

“Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul. Domne, dar fă-ţi un program să poată să sune aparţinătorul dacă are nevoie de ceva”, a mai spus fiica pacientului decedat.

Personalul medical motiva lipsa de informații spunându-i fiicei pacientului că îi deranja constant cu telefoanele.

“Dacă îl laşi, îl laşi că nu te interesează. Sun, îi deranjez… Şi acum, aşa mult i-am deranjat că a luat foc”, a mai adăugat fiica pacientului decedat.

În urma incendiului produs la Spitalul Județean din Piatra Neamț și un medic a fost grav rănit, fiind transportat în Belgia.

Incendiul produs a scos la iveală mai multe detalii cu privire la unitatea medicală. Astfel, Marius Filip, directorul Unității de Standarde din cadrul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, a declarat că, au fost identificate nereguli în ceea ce privește siguranța pacienților. Mai mult, este certul faptul că la secția de terapie intensivă din cadrul unității medicale nu exista sistem de alarmă de incendiu, scrie româniatv.net.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: