Redactia.ro
Home » Monden » Fiicele Anamariei Prodan au reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Fiicele Anamariei Prodan au reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Fiicele Anamariei Prodan au reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Fiicele Anamariei Prodan au reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. Acestea au postat pe rețelele de socializare. 

Fiicele Anamariei Prodan au reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Recent, Laurențiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ. Cel mai afectat de situaţia în care părinţii săi se află pare să fie mezinul familei Laurențiu Reghecampf junior. După ce tatăl său a anunţat că se va separa de femeia lângă care a trăit o poveste de dragoste de peste 15 ani, tânărul a avut o reacţie neaşteptată pe reţelele de socializare.

„Ai murit pentru mine. Forever”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii alb-negru în care apare alături de tatăl său.

Fetele Anamariei Prodan au continuat să publice imagini pe Instagram. Instastory-urile tinerelor i-au luat prin surprindere pe fani şi asta pentru că ambele se comportă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În timp ce Sarah a repostat o imagine de pe contul fratelui său, Rebeca le-a arătat internauţilor în ce locuri se relaxează în această perioadă. De asemenea şi Anamaria Prodan a dat declarații neaşteptate despre divorţul pe care îl neagă cu vehemenţă, dar şi despre reacţia pe care fiul său a avut-o pe reţelele de socializare.

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială Întotdeauna mi-am apărat famlia cu prețul prieteniilor distruse. (…) Am văsut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. (…) Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a transmis celebra impresară.

Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au construit de-a lungul anilor un adevărat imperiu. Recent, antrenorul a declarat oficial că divorțează de sexy impresara, după 15 ani de relație. În urmă cu ceva timp, Anamaria vorbea despre relația pe care o are cu mama soțului său.

În urmă cu trei ani, celebra interpretă de muzică populară, Ionela Prodan s-a stins din viață. Fiica sa cea mare, Anamaria Prodan a rămas îndurerată în urma morții acesteia. În același an, Laurențiu Reghecampf își pierdea tatăl, pe Harry Reghecampf. Atunci, Anamaria și Laurențiu au trecut prin momente cumplite, dar s-au sprijinit unul pe celălalt și au avut tăria să meargă mai departe. Chiar și așa, se pare că cei doi au ajuns în punctul în care vor divorța.

Deși Reghe este cunoscut atât la nivel național, cât și internațional, mama acestuia a preferat să fie discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan vorbea despre relația pe care o are cu soacra sa. În vârstă de 72 de ani, Marga Reghecampf ține foarte mult la unicul său fiu. Impresara declara că se înțelege foarte bine cu mama soțului său. „Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: