Redactia.ro
Home » Monden » Fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus: ”Nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă”

Fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus: ”Nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă”

Fetițele Danei Budeanu au avut COVID

Dana Budeanu a dezvăluit că fetițele ei, Maria și Dana Budeanu, au avut coronavirus și că au dezvoltat anticorpii specifici în urma infectării. Totodată, cretoarea de modă a precizat că cele două fiice nu au avut niciun simptom și nimeni din familie nu a luat boala. Astfel, ea este de părere că cei mici nu transmit Covid19 așa cum se spune și că prin acest lucru se încearcă o manipulare pentru a închide iar școlile.

Fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus: ”Nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă”

Dana Budeanu a mărturisit că cele două fiice ale sale au fost infectate cu SARS-COV2 și că nu au transmis boala și restului familiei. Totodată, creatoarea de modă a precizat că fetițele ei au dezvoltat anticorpi, după ce au avut coronavirus și este de părere că cei mici nu răspândesc virusul mai departe, așa cum se spune. Drept urmare, Dana Budeanu crede că asistăm la o manipulare prin care se încearcă reînchiderea unităților de învățământ, informează Antena 3.

”Copiii mei au acești anticorpi, de unde? I-am verificat! De unde, când, cum? Eu sunt 100% că foarte mulți copii au. Eu nu am anticorpi și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați? Pentru că acest virus nu are nicio treabă cu copiii. Se încearcă să se inducă o minciună. Îmi asum ceea ce spun: nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care vezi Domane atacă tinerii, etc. Ei pregătesc o vrăjeală ca să închidă iar școlile” a povestit Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu: ”Este o crimă”

Dana Budeanu consideră o crimă faptul că școlile au fost întrerupte pe parcusul unui an.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime” a mai spus Dana Budeanu.

De asemenea, creatoarea de modă consideră că trebuie ca cineva să plătească pentru faptul că școlile au fost închise, iar mulți copii nu au avut acces la școala online.

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie? Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România? Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile” a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: