Redactia.ro
Home » Știri » Filiera proxeneților din Caracal iese la lumină! Declarații cutremurătoare!

Filiera proxeneților din Caracal iese la lumină! Declarații cutremurătoare!

Filiera proxeneților din Caracal iese la lumină!

După tot ce s-a întâmplat în cazul din Caracal, foarte multe voci au început să relateze lucruri din ce în ce mai stranii. Se pare că este vorba despre ceva mult mai amplu decât ar fi crezut cineva până acum. Se pare că Alexandra nu este un caz singular.

”Astfel, în ceea ce o privește pe minora R.(V ).A.M., instanța a reținut, potrivit declarațiilor minorei că, în cursul anului 2012, în timp ce era elevă în clasa a IX-a la Liceul MB din Caracal, a fost contactată telefonic de inculpat, «despre care auzise de la colege că se ocupă cu plasarea fetelor pentru a practica prostituția». În acest scop l-a observat de câteva ori prezent la poarta liceului (…) I-a cerut să se întâlnească pentru a avea o discuție și, fiindu-i teamă de acesta, a acceptat, întâlnindu-se în acea zi cu inculpatul «care era cu soția sa».

Filiera proxeneților din Caracal iese la lumină!

În aceeași zi, inculpatul a lăsat-o pe soția sa acasă și a condus-o pe minoră în afara orașului. Acolo a constrâns-o să întrețină un raport sexual «spunându-i că va practica prostituția și, deși a refuzat, a amenințat-o că va merge la părinții săi». De teama inculpatului, minora a acceptat și o perioadă de 2 – 3 luni a practicat prostituția chiar în locuința inculpatului. Acolo unde veneau diverși bărbați «banii fiind primiți de inculpat, din care îi dădea și ei»”

Citește și: Cum arată soția lui Chef Bontea? Singura fotografie cu aceasta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: