Redactia.ro
Home » Știri » Film de groază pentru două spanioloaice ajunse la București. Tinerele au fost înspăimântate de cazarea din România: „Da, e înfricoșător!” VIDEO

Film de groază pentru două spanioloaice ajunse la București. Tinerele au fost înspăimântate de cazarea din România: „Da, e înfricoșător!” VIDEO

Film de groază pentru două spanioloaice ajunse la București. Tinerele au fost înspăimântate de cazarea din România: „Da, e înfricoșător!" VIDEO

Film de groază pentru două spanioloaice ajunse la București. Tinerele au fost înspăimântate de cazarea din România. Iată imaginile!

Film de groază pentru două spanioloaice ajunse la București

Două tinere spanioloaice au călătorit în București de Revelion și au avut parte de o surpriză terifiantă când au deschis una dintre ușile casei pe care o închiriaseră. Cele două au filmat întreaga scenă și au devenit rapid virale.

Închirierea unui apartament de la distanță pentru a pleca în vacanță poate avea parte de experiențe surprinzătoare sau neplăcute. Așa s-a întâmplat cu un grup de prieteni spanioli care au decis să petreacă sfârșitul de an în București, iar când au ajuns la apartamentul în care urmau să stea au descoperit un detaliu foarte tulburător care i-a îngrozit.

Una dintre tinerele care a trăit această experiență înfiorătoare a decis să înregistreze descoperirea făcută în apartament, iar videoclipul, de doar 32 de secunde, a devenit viral și a primit sute de comentarii din partea utilizatorilor care au fost la fel de șocați de descoperirea fetei.

În material, ea și o prietenă fac un tur al casei pe care au închiriat-o în României: „Pleci în vacanță la București și se întâmplă asta”.

Pe parcursul videoclipului, tinerele se plimbă prin diferite camere ale unui apartament care nu par să aibă nimic special. Vocea fetei care filmează descrie restul apartamentului: „Aici se ajunge la o mică terasă, la bucătărie, la baie, la duș”.

Puțin mai târziu, aceeași tânără oferă o avanpremieră a ceea ce va urma. Își îndreaptă aparatul de fotografiat spre o ușă mică și albă și îi spune prietenei sale: „Și bine, Anabel, continuă”. Apoi, vocea acestei tinere, Anabel, se aude spunând: „Da, e înfricoșător” și ea însăși apare pe ecran, gata să deschidă ușa.

Apoi, tânăra apucă mânerul și îl trage în lateral pentru a descoperi, de cealaltă parte a ușii, ceva cu totul neașteptat.

„Ce zici de asta?”, spune fata filmând, între amuzată și speriată, în timp ce ceea ce se vede pe partea cealaltă este o scară foarte veche care, aparent, face legătura cu alte apartamente dezafectate din aceeași clădire.

Starea de degradare și de abandon a scării, plus petele de umezeală de pe pereți și prezența unei uși care pare a fi accesul la un alt apartament conferă atmosferei un aspect foarte asemănător cu cel al unui film de groază.

„Sunt îngrozită. O să pun garderoba aici”, în timp ce persoana care filmează râde în hohote.

Cum au reacționat internauții

Filmulețul în care tânăra descoperă scara secretă din spatele ușii mici din București a devenit viral în scurt timp, ajungând la nu mai puțin de 6.400.000 de vizualizări. Sute de utilizatori au fost uimiți de imagini.

Mulți utilizatori și-au amintit de filme de groază cu scene similare, cum ar fi „Hostel” sau „Barbarian”, sau le-au sfătuit pe fete să iasă de acolo sau să pună un lacăt la ușă.

Însă, pentru liniștea tuturor urmăritorilor ei și a internauților în general, Nuria Corral a înregistrat alte două videoclipuri despre casa tulburătoare din București. Într-una dintre ele, ea a arătat cum au dormit cu tovarășul lor de călătorie: au pus o piesă de mobilier pentru a bloca mânerul ușii misterioase.

Iar în cel de-al treilea filmuleț, cele două fete fac un tur complet al apartamentului, de la fațadă până la etaj, apoi trec prin scara misterioasă pe care o descoperiseră, unde este clar că nu există nimic.

La sfârșitul celui de-al treilea videoclip, Nuria însăși spune în fața camerei:

„Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz, că nu trebuie să ne fie frică, dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră și am pus difuzorul pentru a bloca ușa”, au conchis cele două tinere, vorbind aproape la unison.

@airunlarroc que cojones? #fyp #foryou #terror #bucarest #comedy #findeaño2022 #findeaño #rumania ♬ sonido original – Nuria Corral

@airunlarroc así hemos pasado la noche #fyp #foryou #parte2 #vacaciones #navudad #findeaño #bucarest #viral ♬ Oh No – Kreepa

@airunlarroc Fin de la travesía, un poco decepcionante, pero hemos sobrevivido@Anabel Gutiérrez Urb #bucarest #viral #fyp #foryou #viaje #navidad #findeaño #nochevieja #vacaciones #terror #miedo ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: