Redactia.ro
Home » Monden » Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final. Alexandra Ungureanu, despre experiența trăită în competiție

Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final. Alexandra Ungureanu, despre experiența trăită în competiție

GALERIE FOTO (3) Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final.

Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final. Competiția celor opt echipe de la Asia Express a ajuns la final. Telespectatorii așteaptă nerăbdători să afle parcursul concurenților pe Drumul Împăraților, de la Asia Express. Ce le-a spus Alexandra Ungureanu fanilor săi de pe Instagram?

Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final. Alexandra Ungureanu, despre experiența trăită în competiție

Filmările de la Asia Express-Drumul Împăraților au ajuns la final. Concurentții. Drumul Împăraților de la Asia Express s-a încheiat pentru cele opt echipe. Concurenții s-au întors acasă, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începerea emisiunii. Alexandra Ungureanu a făcut echipă cu mama ei, iar cele două s-au întors acasă cu forțe proaspete. Vedeta se pare că a avut succes alături de cea care i-a dat viață.

Vedeta a făcut un anunț pe Instagram, menționând că este mândră de parcursul ei și al mamei sale în competiția Asia Express. ”Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia”, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Înainte de a pleca în competiție, artista declara că are emoții, mai ales că are frică de înălțime. Cu toate astea, câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a înfruntat toate fricile și a mers alături de cea mai dragă persoană din viața ei în cea mai tare competiție. Alexandra Ungureanu susținea atunci că nu își face griji pentru părintele său, pentru că mama ei este o persoană curajoasă care poate face față oricărei provocări. Mama vedetei a fost învățătoare și a ieșit la pensie anul trecut. ”Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie, are o agentă și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine pe orice”, spunea atunci Alexandra Ungureanu.

Schimbări majore la Asia Express

Cel mai dur reality show din țară și-a terminat filmările în urmă cu puțin timp. Asia Express le va oferi telespectatorilor senzații tari cu cele opt perechi din competiție. Până acum, Gina Pistol prezenta emisiunea, dar pentru că se află în concendiu de maternitate cea care i-a luat locul este Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Din cauza pandemiei de coronavirs, vedetele au pornit de această dată pe Drumul Împăraților, ruta care a început în Turcia, a continuat cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile să fie dezvăluite în timpul difuzării emisiunii. Regulile au rămas aceleași. Concurenții au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să-și găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierile culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească fricile. Doar o singură echipă va câștiga amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: