Redactia.ro
Home » TV » Filmul așteptat de toți românii își face apariția pe Netflix. Vei râde cu lacrimi de la primele secvențe

Filmul așteptat de toți românii își face apariția pe Netflix. Vei râde cu lacrimi de la primele secvențe

netflix

Pe data de 19 iulie, platforma de streaming Netflix va lansa un film mult așteptat de întreaga lume: „Find Me Falling”. Acest film promite să aducă zâmbete largi pe fețele spectatorilor, dar și momente de introspecție, prin povestea sa plină de farmec și umor.

Așadar, marcați-vă calendarul pentru 19 iulie și pregătiți-vă să vă lăsați purtați de povestea lui John Allman în „Find Me Falling”. Filmul promite să fie o experiență de neuitat, un amestec perfect de umor, emoție și peisaje încântătoare.

Povestea unui rockstar pe drumul regăsirii

„Find Me Falling” urmărește viața lui John Allman, un star rock aflat la o răscruce de drumuri. După eșecul ultimului său album, John decide să se retragă într-un loc izolat pentru a se redescoperi. El cumpără o casă pe o stâncă pitorească din Cipru, înconjurată de albastrul nesfârșit al Mării Mediterane. Această schimbare de peisaj pare să fie soluția ideală pentru a-și pune ordine în gânduri și a găsi inspirația pierdută.

Cu toate acestea, liniștea și pacea sa sunt tulburate atunci când Marikou, fosta sa iubită, reapare în viața lui. Tensiunea dintre trecut și prezent îl obligă pe John să facă alegeri dificile. Va alege iubirea renăscută sau va rămâne fidel carierei sale muzicale?

Distribuția și echipa din spatele filmului

În rolul principal al lui John Allman îl regăsim pe talentatul Harry Connick Jr. Alături de el, Angeliki Philippidou interpretează rolul Marikou, femeia care reaprinde flacăra iubirii în inima lui John. Clarence Smith îl joacă pe Jimmy, prietenul loial al protagonistului, iar Athina Roditou o interpretează pe Anna. Tony Demetriou aduce la viață personajul Caption Manoli, Lea Maleni joacă rolul Koulei, iar Ali Fumiko Whitney o întruchipează pe Melina.

Filmul este scris și regizat de Stelana Kliris, cunoscută pentru talentul său de a crea povești emoționante și captivante. Producția este realizată de Keith Arnold, Stelana Kliris și Steven Shapiro, sub umbrela Meraki Films și Jupiter Peak Productions. Cinematografia a fost realizată de Stephan Metzner, iar editarea a fost încredințată lui Emilios Avraam. Muzica originală, care completează perfect atmosfera filmului, a fost compusă de Carlos Jose Alvarez.

Cipru, un personaj în sine

Pe lângă actorii săi remarcabili, insula Cipru joacă un rol esențial în „Find Me Falling”. Stelana Kliris, care consideră Cipru „acasă”, a dorit să aducă un omagiu acestui loc minunat prin intermediul filmului său. Peisajele spectaculoase ale insulei, cu falezele sale dramatice și orizontul albastru nesfârșit, aduc un plus de magie și autenticitate poveștii.

„Find Me Falling” nu este doar o comedie romantică, ci și o reflecție asupra alegerilor pe care le facem în viață și a modului în care acestea ne definesc. Cu o distribuție de excepție, o poveste captivantă și peisaje de vis, filmul promite să fie unul dintre cele mai memorabile lansări ale verii.

Fanii lui Harry Connick Jr. și iubitorii de comedii romantice nu vor fi dezamăgiți de această producție. „Find Me Falling” este un film care te va face să râzi, să plângi și să visezi, oferindu-ți în același timp o evadare binevenită într-un loc de vis. Pe măsură ce se apropie data lansării, așteptarea devine tot mai intensă, iar trailerul distribuit pe rețelele de socializare de către Netflix nu face decât să sporească entuziasmul.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: