Redactia.ro
Home » Știri » Filmul de pe Netflix care a cunoscut un succes uriaș în peste 50 de țări. Despre ce producție este vorba și de ce nu trebuie ratată

Filmul de pe Netflix care a cunoscut un succes uriaș în peste 50 de țări. Despre ce producție este vorba și de ce nu trebuie ratată

Uncharted. Sursă foto: empireonline.com

Filmul de pe Netflix care a cucerit România și nu numai. Este în tendințe în peste 50 de țări și trebuie văzut. „Uncharted” este regizat de Ruben Fleischer, după un scenariu semnat de Rafe Lee Judkins, Art Marcum și Matt Holloway. Această producție americană de acțiune și aventură s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului din întreaga lume. Inspirat din populara franciză de jocuri video dezvoltată de Naughty Dog și publicată de Sony Interactive Entertainment, filmul a devenit rapid un fenomen global.

Filmul care a cunoscut un succes uriaș

În distribuția filmului, care rulează timp de aproape două ore și este recomandat publicului de peste 16 ani, se remarcă actori precum Tom Holland (în rolul lui Nathan Drake), Mark Wahlberg (în rolul lui Victor Sullivan) și celebrul Antonio Banderas. De la lansare și până în prezent, filmul a cunoscut un succes uriaș, ocupând primele poziții în topurile Netflix și captând atenția publicului din întreaga lume.

În Statele Unite ale Americii și Canada, filmul a generat încasări impresionante, de aproximativ 35 de milioane de dolari din 4.275 de cinematografe în weekendul de deschidere. Succesul nu s-a limitat doar la aceste teritorii, ci a fost resimțit și în România, unde a atras un număr semnificativ de vizualizări pe platforma de streaming Netflix. „Uncharted” este considerat unul dintre cele mai bune filme din istorie, conform feedback-ului entuziast al publicului.

Povestea filmului „Uncharted” este una captivantă și plină de aventură

Pelicula începe cu o introducere în universul personajelor principale. Nathan „Nate” Drake, un cunoscut vânător de comori, și fratele său Sam, ambii orfani, se trezesc implicați într-o aventură periculoasă atunci când încearcă să fure o hartă de mare valoare dintr-un muzeu din Boston. În peisaj apare și Victor „Sully” Sullivan, mentorul renegat al lui Nate, un vânător de comori cu o reputație bine cunoscută. Cei trei pornesc într-o căutare epică pentru descoperirea comorii lui Magellan, o călătorie plină de pericole și obstacole.

„Uncharted” a reușit să cucerească inimile spectatorilor și a primit aprecieri ridicate pe platforma Netflix, confirmându-se astfel ca unul dintre filmele de referință ale momentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: