Redactia.ro
Home » TV » Filmul de pe Netflix care a rupt norma de Crăciun. A urcat pe primul loc în topuri și a doborât record, după record

Filmul de pe Netflix care a rupt norma de Crăciun. A urcat pe primul loc în topuri și a doborât record, după record

Netflix își consolidează poziția în lumea divertismentului cu lansarea unui film mult așteptat de către publicul din întreaga lume. „Chicken Run: Dawn of the Nugget” reprezintă continuarea unei pelicule de animație de succes lansată în 2000, care a fost îndrăgită de mulți încă din copilărie.

Aardman Animations, studioul responsabil pentru originalul „Chicken Run”, a readus la viață aventurile puilor britanici într-o producție care a cucerit deja inimile fanilor și a spart recordurile de audiență pe platforma de streaming Netflix.

Filmul care a făcut senzație pe Netflix

În anul 2000, Aardman Animations a intrat pe harta industriei cinematografice cu lansarea filmului „Chicken Run”. Această poveste de animație a surprins și încântat publicul cu aventurile puilor britanici hotărâți să scape de la o fermă unde erau amenințați să ajungă în farfuria proprietarilor sub forma unor plăcinte. Succesul acestui film a fost imens, consolidând reputația Aardman Animations ca un studio de animație de primă clasă.

După 23 de ani, Netflix a făcut posibilă revenirea acestor personaje memorabile într-o continuare plină de aventuri și umor. Filmul a fost lansat pe 8 decembrie și a captivat publicul din prima clipă, dovedindu-se a fi o adiție remarcabilă în catalogul bogat al platformei de streaming.

O poveste pentru toată familia

În a doua parte a acestei saga, personajele principale, Ginger (Thandiwe Newton) și Rocky (Zachary Levi), s-au căsătorit și trăiesc o viață liniștită într-o comunitate idilică de pui. Viața lor este completată de prezența fiicei lor adolescente, Molly, care aduce o nouă dinamică poveștii. Cu toate acestea, pacea aparentă este întreruptă când Molly dezvoltă o curiozitate intensă față de lumea de dincolo de hotarele comunității lor, ducând povestea către întorsături surprinzătoare și întunecate.

Deși „Chicken Run: Dawn of the Nugget” a fost primit cu recenzii pozitive în general, un aspect criticat de unii este faptul că acțiunea pare să urmeze un tipar destul de convențional pentru filmele de animație.

Această observație nu este singulară și se regăsește și în alte producții recente, inclusiv în filmele produse de compania Pixar, care a fost odată considerată standardul de aur în domeniul animațiilor. Cu toate acestea, mulți susțin că farmecul și umorul specific al filmului fac din această continuare o experiență captivantă pentru toate vârstele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: