Redactia.ro
Home » Monden » Filmul românesc de pe Netflix care face furori printre copii. Bebe Cotimanis joacă rolul „lupului cel rău”

Filmul românesc de pe Netflix care face furori printre copii. Bebe Cotimanis joacă rolul „lupului cel rău”

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Ce s-a întâmplat cu acesta când era copil

Veste bună pentru părinții care doresc să ofere conținut de calitate copiilor lor.

Netflix oferă un film pentru cei mici, ce poate fi vizionat împreună cu adulții, de ce nu?

Ce rol joacă Bebe Cotimanis?

„Hai Hui în Timp” te va uimi cu o poveste închegată, caldă și foarte bine pusă la punct, atât din punct de vedere al scenariului, cât și prin prisma punerii în scenă.

În acest film, Cotimanis este Domenul Detescu, un magnat care pune stăpânire pe toată tehnologia dintr-un orășel, încercând, cu ajutorul acesteia, să-i țină pe părinți cât mai mult la locurile de muncă.

Din nefericire pentru el, o gașcă de copii formată din Mihai, Ioana, Maria îi vin de hac și îi dejugă planurile diabolice.

Se pare că fosta voce a Pro Tv-ului s-a născut pentru a juca roluri negative, dar nu lipsite de farmec.

Netflix recomandă și Complet Necunoscuți

Filmul a fost lansat în anul 2021 și are o oră și 34 de minute de vizionare.

În distribuție este Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți. Filmul face parte din genul de comedie dar este și o dramă în același timp.

Regizorul acestui film este Octavian Strunilă, iar scenaristul este tot actorul. Acest film nu este recomandat minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani.

Reamintim că Netflix a anunțat recent o schimbare importantă în politica sa referitoare la utilizarea la comun a conturilor de către mai multe gospodării, și această măsură se aplică și în România. Practica cunoscută sub denumirea de „partajarea parolei” sau „password sharing” va fi interzisă, iar utilizatorii vor fi obligați să se conformeze noilor reguli.

Conform Netflix, un cont este destinat folosirii de către o singură locuință, iar toate persoanele care locuiesc acolo pot beneficia de avantajele platformei oriunde s-ar afla. Însă, pentru a compensa această limitare, compania a introdus câteva beneficii noi pentru utilizatori.

Unul dintre aceste beneficii este funcția „Transferă un profil”, care le permite utilizatorilor să-și mute profilul pe un alt abonament Netflix. Aceasta înseamnă că, în cazul în care locuința se desparte în două sau mai multe gospodării separate, fiecare membru va putea transfera profilul său pe un cont nou, păstrând astfel preferințele și istoricul de vizionare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: