Redactia.ro
Home » Știri » Filmulețul halucinant cu criminalul din Onești. Bărbatul amenința de mai mulți ani că se va răzbuna

Filmulețul halucinant cu criminalul din Onești. Bărbatul amenința de mai mulți ani că se va răzbuna

Criminalul din Onesti

Criminalul din Onești, Moroșan Gheorghe, amenința de mai mulți ani că-și va face dreptate cu arma, după ce și-a pierdut apartamentul în instanță. Într-un filmuleț postat în 2018, pe contul său de facebook, pensionarul în vârstă de 68 de ani promitea o răzbunare cruntă.

Filmulețul halucinant cu criminalul din Onești. Bărbatul amenința de mai mulți ani că se va răzbuna

Bărbatul în vârstă de 68 de ani, din Onești, care a ucis doi muncitori în fostul său apartament, amenința de acum trei ani, printr-un filmuleț postat pe contul său de facebook, că-și va face dreptate cu ”armă de foc”, după ce și-a pierdut în urmă cu 11 ani locuința, în urma unei sentințe judecătorești. Gheorghe Moroșan a subliniat faptul că vorbele sale trebuie luate în serios, dacă lucrurile nu se vor întoarce în favoarea sa, informează Antena 3.

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

De ce a pierdut apartamentul criminalul din Onești

Tot în filmulețul de pe facebook, bărbatul relatează toate problemele vieții. Printre care și faptul că a depus plângeri repetate, dar autoritățile nu l-au luat în seamă. El mai susține că soția sa ar fi fost acuzată pe nedrept  pentru furtul a 8,3 miliarde de lei vechi, în bunuri. Mai exact, femeia a fost găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, fapt care a dus la pierderea apartamentului cuplului. În urmă cu 11 ani a avut loc evacuarea silită a celor doi soți, iar de atunci Gheorghe Moroșan nu a mai avut liniște. Trecea mai mereu să-și vadă fosta locuință.

Cum au decurs negocierile dintre criminalul din Onești și polițiști

Au apărut și o parte dintre negocierile criminalului din Onești cu polițiștii. În timp ce se afla la balconul fostului apartament, avându-i în stânga și-n dreapta sa pe muncitorii care se ocupau de renovare, Gheorghe Moroșan amenința că-i va omorî. El le cerea polițiștilor și suma de 300.000 de euro, prețul locuinței.

Crima dublă de la Onești. Fratele uneia dintre victime acuză

”Criminal: De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea. 

Poliţist: Nu ar fi mai bine să vă liniştiţi…

Criminal: Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (…). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu.

Poliţist: Calmaţi-vă!

Criminal: Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani” a fost o parte din disucția negocieirilor criminalului cu polițiștii.

Chiar dacă oamenii legii au făcut apel la calm, bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, după ce unul dintre ei a încercat să-i smulgă cuțitul. A început o încăierare, iar una dintre victime a murit pe loc, iar cealaltă la spital. Polițiștii au intrat atunci în apartament și l-au împușcat în picior pe acesta. Agresorul a fost transportat la spital, a fost operat și este în stare stabilă.

Crima de la Onești: Cine sunt cei doi muncitori luați ostatici și uciși

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: