Redactia.ro
Home » Monden » Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice. Andreea Bogățeanu și-a înmormântat doi iubiți

Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice. Andreea Bogățeanu și-a înmormântat doi iubiți

GALERIE FOTO (5) Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice.

Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice. Anamaria Prodan are aproape de ea persoane cu experiențe de viață puternice, dar care le-a făcut mai puternice. Fina impresarei, Andreea Bogățeanu are o căsnicie frumoasă cu Viorel Bogățeanu, dar înainte să-l cunoască, tânără a avut parte de momente dramatice. Andreea și-a înmormântat doi iubiți!

Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice. Andreea Bogățeanu și-a înmormântat doi iubiți

Fina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice. Andreea Bogățeanu,fiina Anamariei Prodan a trăit momente dramatice înainte de a-l cunoaște pe actualul soț. Tânăra și-a înmormântat doi iubiți alături de care urma să ajungă în fața altarului. Conform acesteia, ambii parteneri sufereau de boli crunte, care le-au fost fatale. Andreea și-a revenit cu greu după cele două pierderi. După ce l-a cunoscut pe Virgil Bogățeanu, tânăra i-a cerut să meargă la medic pentru a fi sigură că nu va avea aceeași soartă ca foștii iubiți. Partenerii Andreei erau tineri și nimeni nu s-ar fi gândit că aceștia ar avea probleme de sănătate. Ambii iubiți ai acesteia au murit în urma unui stop cadiac, chiar înainte de a merge spre altar. „Logodnicul meu a decedat, a făcut stop cardiac exact înaintea nunții. După, am mai avut o relație cu un băiat, de 5 ani. Din păcate și el a decedat tot în urma unui stop cardiac, tot înaintea nunții”, a mărturisit Andreea Bogățeanu la Showbiz Report.

Andreea Bogățeanu a rămas cu traume puternice după aceste două experiențe, fiind nevoită să apeleze la specialiști. Cu toate astea, tânăra a declarat că cea care a adus-o pe calea cea bună a fost credința. „Am mers la psihiatru, la psiholog. A fost o depresie majoră. Din păcate nimic nu m-a ajutat, decât rugăciune, postul, am mers la biserică. M-am canalizat pe partea religioasă”, a spus fina impresarei.

Cu primul iubit, Andreea a avut o relație de 7 ani, iar cu cel de-al doilea a fost împreună cinci ani. Mai mult, Andreea a menționat că de frică să nu treacă prin aceeași durere, i-a spus actualului soț să meargă la doctor pentru a face un control. „Viorel avea artera care îi oxigena creierul forte atrofiată. Au urmat doi ani de tratament. A fost foarte greu. A ajutat Dumnezeu să se vindece de această boală”, a explicat Andreea.

Finele Anamariei Prodan au trecut prin experiențe dramatice

Finele Anamariei Prodan au avut parte de momente dramatice de-a lungul vieții. Soția lui Nicolae Stanciu a trecut și ea prin momente cumplite. În 2019, Andreea Stanciu soția fotbalistului Nicolae Stanciu a pierdut sarcina, după o perioadă infernală. Fotbalistul a fost nevoit să se învoiască la antenorul Slaviei Praga pentru a venit de urgență în România. Conform unor surse, Andreea se confrunta cu probleme medicale mai vechi, iar sarcina s-a agravat, finalizându-se cu pierderea acesteia. Printre cei devastați de această veste a fost Anamaria Prodan care, împreună cu Reghecampf, i-a nășit pe cei doi. Nicolae și Andreea nu s-au lăsat doborați de acest eveniment, sprijinindu-se unul pe celălalt. Anul trecut, Andreea a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă, bucurându-i pe cei doi soți.

Andreea Stanciu, fina Anamariei Prodan a pierdut o sarcina
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: