Redactia.ro
Home » Sport » Final 4 la fete nu se mai joacă! EHF a anulat Liga Campionilor

Final 4 la fete nu se mai joacă! EHF a anulat Liga Campionilor

handbal, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea

EHF a decis să anuleze Final 4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, din cauza pandemiei de coronavirus.

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să joace în sferturile Ligii Campionilor. Echipa Cristinei Neagu ar fi trebuit să joace cu Gyor în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea ar fi întâlnit-o pe Metz. „Tigroaicele” primiseră săptămâna trecută un wild-card pentru a putea juca în această fază a competiției. Sferturile Ligii Campionilor ar fi trebuit să se joace în perioada 3 și 6 septembrie la Budapesta.

“Am spus în ultimele luni că vom juca doar dacă toată lumea este în siguranță, iar organizarea unui Final 4 implică multe pregătiri în comparație cu un singur meci”, a declarat Michael Wiederer, președintele EHF.

Comunicatul trimis de EHF!

„EHF confirmă că turneul Final 4 programat pentru 3-6 septembrie la Budapesta a fost anulat. După ce am analizat situația la nivel global, am decis ca Final 4-ul acestui sezon competițional să nu mai aibă loc. Toate meciurile rămase au fost anulate. Decizia aceasta nu va afecta sezonul 2020/2021 al Ligii Campionilor, care va debuta pe 12-13 septembrie. Tragerea la sorți pentru faza grupelor rămâne programată pentru 1 iulie, la Viena. Sănătatea celor implicați are prioritate în acest moment, din acest motiv s-a ajuns la această decizie”, se scrie în comunicatul forului internațional.

Următorul sezon din Liga Campionilor va debuta pe 12 și 13 septembrie. Tragerea la sorți va avea loc pe 1 iulie.Țara noastră este reprezentată de două echipe. SCM Râmnicu Vâlcea și de CSM București grație unui wild card.

“Putem sta liniștiți. Nu se punea problema de neacordare de wild-card pentru CSM București. Eram îndreptățiți să jucăm în Liga Campionilor după ultimele rezultate înregistrate de echipa noastră”, spunea Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM, pentru gsp.ro în urmă cu aproape o săptămână.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: