Redactia.ro
Home » Sport » CSM București va juca în Liga Campionilor! Dinamo nu a primit wild-card pentru cea mai prestigioasă competiție

CSM București va juca în Liga Campionilor! Dinamo nu a primit wild-card pentru cea mai prestigioasă competiție

Cristina Neagu, Cristina Neagu salariu. na'ionala României de handbal

Handbalistele de la CSM București vor juca în Liga Campionilor. „Tigroaicele” au terminat campionatul pe locul doi și au primit un wild-card.

Federația Română de Handbal a decis să nu mai reia campionatul, acesta fiind suspendat din cauza pendemiei de coronavirus. CSM București a terminat în aceste condiții pe locul doi, după SCM Râmnicu Vâlcea. Handbalistele antrenate de Adi Vasile au primit astăzi, vestea cea mare. Federația Europeană a decis să le acorde un wild-card pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

„Putem sta liniștiți. Nu se punea problema de neacordare de wild-card pentru CSM București. Eram îndreptățiți să jucăm în Liga Campionilor după ultimele rezultate înregistrate de echipa noastră”, a spus Adi Vasile pentru gsp.ro.

CSM a câștigat trofeul în 2016. Alături de românce mai sunt echipele Brest, Ferencavoros, ȚSKA Moscova, Bietigheim, Podravka Koprivnica și Krim Ljubljana.

Handbaliștii de la Dinamo nu vor juca în Liga Campionilor

Chiar dacă a avut un parcurs fără greșală în cupele europene, 12 meciuri fără înfrângere, Dinamo nu a primit wild-card pentru a putea juca în sezonul următor al Ligii Campionilor la handbal masculin. “Câinii” sperau să primească o invitație, după ce meciurile cu francezii de la Paris Saint Germain, din optimile competiției au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus

“E dureros, ce să mai discutăm, pentru că suntem singura echipă care nu am pierdut niciun meci. Ne-au luat toată munca şi tot ce am realizat până acum. Cred că meritam şi noi măcar atât, să ne apărăm şansele, alea mici care erau. Să nu pierzi niciun meci în Champions League şi să fii eliminat la masa verde… adică măcar să joci, să fii acolo pe teren… e extrem de dureros pentru noi, pentru clubul Dinamo, pentru suporteri şi pentru tot handbalul românesc. Sezonul ăsta nu ne-a bătut nimeni, dar uite că ne-a eliminat un virus”, declara căpitanul echipei, Dan Savenco pentru Agerpres în luna aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: