Redactia.ro
Home » Sport » Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM

CSM București, Campionat European handbal,

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București. Cea mai bună handbalistă din lume a semnat pe încă două sezoane.

Cristina Neagu a explicat de ce a ales să-și prelungească înțelegerea cu CSM București.

”Visul meu este să câștig Champions League cu o echipă din România. Sunt fericită sa joc în continuare în țară, în fața acestor suporteri minunați care îmi arată dragostea și aprecierea lor la fiecare meci, și îi asteptăm în numar mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră”, a declarat handbalista.

Cristina Neagu a fost desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii. A venit la CSM București în 2017. A mai jucat la Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și Buducnost.

Neagu a primit Cheia Bucureștiului

Astăzi, handbalista a primit Cheia Bucureștiului de la primarul capitalei, Gabriela Firea. De asemenea a mai primit și o Diplomă de Excelență pentru întreaga activitate. La întâlnire au mai participat Gabi Szabo, directorul CSM București, Vlad Enăchescu, șeful echipei de handbal, Ligia Enache, membru al Consiliului de Administrație al CSM, și Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului.

„CSM București are aceleași obiective de înaltă performanță iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate. După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluții, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum și în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reușind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri! CSM București, club administrat de Primăria Capitalei, își propune să dezvolte și să susțină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii și Juniori, cât și la nivel de performanță de top în handbalul european! Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generațiile pe care vrem să le construim la CSM București!”
Comunicat Gabriela Firea

Citește și: Marius Șumudică a făcut o criză de nervi! Ce l-a înfuriat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: