Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică a făcut o criză de nervi! Ce l-a înfuriat

Marius Șumudică a făcut o criză de nervi! Ce l-a înfuriat

Marius Șumudică a făcut o criză de nervi

Marius Șumudică a făcut o criză de nervi. S-a întâmplat la meciul dintre Gaziantep, și Rizespor, încheiat cu scorul de 2-0.

Echipa antrenată de Șumudică a deschis scorul în minutul 52. După câteva minute Gaziantep a obținut un penalty, dar Muhammet Demir a ratat. În minutul 62, arbitrul le-a mai acordat un penalty. Șumudică a făcut semn ca Maxim să execute lovitura, însă Demir l-a rugat să-l lase tot pe el pentru a se reabilita. Turcul a ratat din nou, iar în acel moment, Marius Șumudică a făcut o criză de nervi. A început să țipe și a vrut să plece la vestiare. A revenit însă și l-a scos din teren pe Demir.

“Tot stadionul striga ”Maxim, Maxim”, eu fac semn să bată Maxim și tu te încăpățânezi. Eu nu puteam să ajung la el că aș fi intrat în teren. L-am luat în brațe, l-am dus în fața suporterilor și și-a cerut scuze. Am nevoie de el, e un jucător util. Am fost supărat că nu mi-a respectat decizia mea la al doilea penalty și l-am schimbat imediat. După care nu am avut nicio treabă!”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

Gaziantep este pe locul 9

După victoria cu Rizespor, Gaziantep a adunat 30 de puncte și este pe locul 9 în Campionatul Turciei. Echipa antrenată de Marius Șumudică este la trei puncte de Goztepe, echipa pe care o va întâlni în următoarea etapă, în deplasare.

Citește și: VAR folosit la CFR Cluj – FC Sevilla! FRF a făcut anunțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: