Redactia.ro
Home » Sport » VAR folosit la CFR Cluj – FC Sevilla! FRF a făcut anunțul

VAR folosit la CFR Cluj – FC Sevilla! FRF a făcut anunțul

VAR folosit la CFR Cluj - FC Sevilla

VAR folosit la CFR Cluj – FC Sevilla. UEFA a decis ca meciurile din 16-imile de finală Europa League să fie arbitrate cu ajutorul sistemului video.

Odată cu startul fazelor eliminatorii va fi folosit sistemul VAR(Video Assist Referee). Joi, meciul CFR-Sevilla, va fi arbitrat de o brigadă din Germania. La centru va fi Deniz Aytekin, iar asistenţi Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Cei responsabili de sistemul video sunt Daniel Siebert (arbitru VAR) şi Bibiana Steinhaus (asistent VAR).

Dan Petrescu vrea în optimile Europa League

Antrenorul clujenilor își dorește ca în acest an să ajungă măcar în optimile Europa League. CFR a făcut parte dintr-o grupă dificilă cu Lazio, Celtic și Rennes, din care a ieșit cu 12 puncte. Acum echipa din Gruia o va întâlni pe Sevilla în șaisprezicimile Europa League. Returul se joacă o săptămână mai târziu.

„Anul trecut a fost unul special în cariera mea prin câştigarea campionatului şi un parcurs european peste aşteptările mele şi unul dintre cei mai buni ani din istoria fotbalului românesc, să faci 12 puncte dintr o grupă extraordinar de grea. Anul trecut a fost poate, adică sigur cel mai bun an pe care l-am avut ca antrenor,” a spus în urmă cu câteva zile, Dan Petrescu.

În acest moment spaniolii au o perioadă destul de proastă. Au câștigat doat un meci în ultimele 5 etape. Antrenorul Julen Lopetegui a început deja să fie criticat pentru că nu găsește nicio soluție, asta după ce echipa a cheltuit 178 de milioane de euro pentru transferuri.

Citește și: Rafa Benitez și echipa sa, în carantină! Se tem de virusul ucigaș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: