Redactia.ro
Home » Sport » Rafa Benitez și echipa sa, în carantină! Se tem de virusul ucigaș

Rafa Benitez și echipa sa, în carantină! Se tem de virusul ucigaș

Rafa Benitez și echipa sa, în carantină

Rafa Benitez și echipa sa, Dalian Yifang se află în carantină în Spania.

Antrenorul spune că s-au luat toate măsurile de siguranță. În acest moment echipa Dalian Yifang se află în cantonament în Spania. Rafa Benitez spune că nu știe ce se va întâmpla în continuare. Campionatul în China ar fi trebuit să înceapă pe 22 februarie, dar a fost amânat de teama coronavirusului.

„Niciodată nu am trecut prin așa ceva. În mod normal, toate echipele știu când încep campionatul și ce program au. Noi încă așteptăm. Înțelegem că problema virusului este în continuare foarte gravă. Noi încercăm să ne desfășurăm activitatea în mod normal, dar circumstanțele sunt stranii. Le luăm temperatura jucătorilor de două ori pe zi. Sunt măsuri de precauție, pentru că jucătorii se simt foarte bine și nu au existat probleme. Aici avem tot ce ne trebuie, suntem pregătiți pentru orice s-ar întâmpla”, a spus Rafa Benitez, pentru cei de la ilposticipo.it

Manchester a refuzat să stea în același hotel cu Dalian Yifang

Englezii de la Manchester United ar fi trebuit să stea în același hotel cu echipa din China, dar au schimbat locația în ultimul moment. În plus, atacantul Odion Ighalo a fost trimis să se antreneze separat și nu a fost primit în cantonament. Atacantul nigerian a fost împrumutat de la Shanghai Greenland Shenhua. Englezii au decis să-l țină izolat până când vor fi siguri că este perfect sănătos.

”Odion va sta în Manchester pentru că, de când s-a întors din China, de 14 zile, veștile despre virus ne fac să nu fim siguri dacă îi va fi permis să se întoarcă în Anglia în caz că părăsește țara. Deci va sta aici și va lucra cu un antrenor personal, cu un program individual”, a spus Solskjaer.

Citește și: România a luat aur la patinaj viteză! Mihaela Hogaş s-a impus la Minsk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: