Redactia.ro
Home » Monden » Firicel din Las Fierbinţi a comis-o din nou! Actorul Toma Cuzin probleme frecvente cu legea. Ce infracțiuni l-au dus în pragul închisorii

Firicel din Las Fierbinţi a comis-o din nou! Actorul Toma Cuzin probleme frecvente cu legea. Ce infracțiuni l-au dus în pragul închisorii

Sursa foto: impact.ro

Firicel, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinți de pe Protv, nu stă departe de probleme. Actorul Toma Cuzin a comis-o din nou, fiind cercetat pentru o noua infracțiune. Acesta a scăpat de trei ori până acum de închisoare și a avut norocul că aceste evenimente să nu îi influențeze negativ cariera. Acum, vedeta de la ProTV are un nou dosar penal, iar de această dată situaţia ar putea fi mai dificilă, iar actorul ar putea să nu mai scape atât de ușor, mai ales din cauza antecedentelor sale.

Ce infracțiuni l-au dus în pragul închisorii pe Toma Cuzin

Toma Cuzin are parte de un nou dosar penal după ce a hotărât se urce la volanul mașinii „cu permisul suspendat sau fără permis”

Procesul în care va fi judecat Firicel are ca și acuzație „conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 NCP)”, ceea ce înseamnă că actorul nu avea permis de conducere deloc. 

Cu toate acestea, există surse, din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, care susțin că Toma Cuzin a condus în timp ce avea permisul suspendat.

Toma Cuzin, probleme cu substanțele interzise

„Pe 20 februarie 2019, Cuzin Toma a trebuit să se prezinte la DIICOT pentru a lămuri problema din toamna anului trecut, când a fost prins sub influența substanțelor psihoactive și cu permisul suspendat (DETALII AICI). Totuși, se vehicula în anumite medii fie că actorul nu a consumat nimic, fie că ar fi fumat doar un joint de canabis (marijuana), care, deși este interzis în România, nu este atât de periculos cum e cocaina”, potrivit „Cancan.ro”.

Surse din Poliție au declarat pentru aceeași sursă că actorul a fost chemat la DIICOT pentru a i se aduce la cunoștință învinuirea, dar și pentru a fi întrebat de unde provine substanța respectivă, adică cine este dealer-ul lui: 

„Dacă a fost chemat la DIICOT, înseamnă și trebuie să recunoască fapta. Și i se va aduce la cunoștință pentru ce are dosarul. Sunt două fapte, iar el poate recunoaște în fața procurorului și va primi o reducere de 1/3, dar nu știu cât va dura procesul. S-a făcut dosar penal și probabil că a fost înaintat la parchet. Dacă recunoaște că este pentru consum propriu și dă detalii despre dealer-ul lui, el poate primi o pedeapsă mult mai ușoară. Ca să nu ajungi la pușcarie, spui tot! Deși el este VIP, nu se mai bagă acum nimeni să îi scape pielea. În plus, de data asta era la volan și nu avea permis”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: