Redactia.ro
Home » TV » Fiţe de vedetă! Cum arată cel mai luxos ghiozdan din lume? A costat 12.000 de dolari şi este al fiicei lui Kylie Jenner

Fiţe de vedetă! Cum arată cel mai luxos ghiozdan din lume? A costat 12.000 de dolari şi este al fiicei lui Kylie Jenner

GALERIE FOTO (2) Kylie Jenner

Kylie Jenner este una dintre cele mai bogate femei ale lumii, iar ea a fost chiar numită cea mai tânără miliardară din lume de revista Forbes, titlul retras între timp. Chiar și așa, vedeta reality show-ului „Keeping up with the Kardashians” își permite orice lux. La fel se întâmplă și dacă fiica ei dorește ceva.

Fiță de 12.000 de dolari. Ce i-a cumpărat Kylie Jenner fiicei sale de nici trei ani

Kylie Jenner are numai 23 de ani și o avere estimată la 600 de milioane de dolari, așa că își permite orice. Poate chiar să cheltuiască nu mai puțin de 12.000 de dolari pentru un ghiozdan. Nu, nu pentru ea, ci pentru fiica ei, Stormi Webster. La nici trei ani, fiica lui Kylie Jenner are deja o colecție de genți în miniatură, potrivite înălțimii sale, iar cea mai nouă achiziție este un ghiozdan de la casa de modă franțuizească Hermes. Acesta costă nu mai puțin de 12.000 de dolari.

Kylie Jenner, viață de lux. Pe ce își cheltuiește milioanele

Stormi a început din nou grădinița, așa că mama ei a pregătit-o cu tot ce are nevoie pentru cursuri, iar îmbrăcămintea și încălțămintea au fost pe primul loc al listei. Chiar dacă învață acasă, fiica lui Kylie Jenner a primit acest rucsac care costă cât o mașină, de culoare roz și decorat cu piele de crocodil. Aceasta este încălțată cu o pereche de adidași Jordan Retro, niște cercei cu diamant și un set din tricou și pantaloni scurți.

Mai mult, Stormi are și o geantă Hermes Birkin Mini, care costă nu mai puțin de 27.000 de dolari. Este cunoscut faptul că vedeta de televiziune este o împătimită a brandului francez, pentru că ea însăși are o colecție impresionantă de genți Hermes, una dintre ele având un preț de peste 100.000 de dolari.

Stormi Webster, ghiozdan de 12.000 de dolari
Stormi Webster, ghiozdan de 12.000 de dolari
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: