Redactia.ro
Home » Monden » Kylie Jenner a exagerat succesul companiei sale de ani de zile. Uită-te la modul în care Kylie și-a construit imperiul.

Kylie Jenner a exagerat succesul companiei sale de ani de zile. Uită-te la modul în care Kylie și-a construit imperiul.

Kylie Jenner

Anul trecut, Kylie Jenner a obţinut titlul de cea mai tânără miliardară la 21 de ani, datorită companiei sale de machiaj, Kylie Cosmetics.

Ȋnsă Jenner nu este, de fapt, un miliardar. Într-o nouă investigație, revista spune că Jenner a exagerat dimensiunea și rentabilitatea afacerii sale și a indus în eroare oamenii din 2016.
Jenner a fondat Kylie Cosmetics în 2015 și a susținut că a adus venituri de 400 de milioane de dolari în primele 18 luni. În noiembrie 2019, Jenner a semnat un acord pentru a vinde un pachet majoritar al companiei sale de produse cosmetice către Coty Inc. pentru 600 de milioane de dolari, care a evaluat compania la 1,2 miliarde de dolari.

Însă compania nu a câștigat niciodată atâția bani cât pretindea Kylie

De altfel, afacerea ei a suferit în timpul pandemiei coronavirusului.

În ciuda statutului său de miliardar disputat, Jenner a adunat un imperiu de produse cosmetice, a jucat alături de familia ei în „Keeping Up with the Kardashians”, precum și în propriul show de spin-off „Life of Kylie”, a început o linie vestimentară cu sora ei și a făcut milioane promovând produse pe Instagram.

Modelul a reuşit să ajungă la imensa avere datorită lansării unei linii de produse cosmetice şi a contractelor sale de imagine cu diverse companii de fashion. Pentru primele 15,000 de astfel de produse, Jenner s-a folosit de câştigurile din modelling în valoare de 250,000 de dolari. De altfel, Jenner a reuşit să ajungă la o avere de un milion de dolari şi datorită celor peste 177 de milioane de fani din social media. În noiembrie 2018, după ce a semnat o colaborare cu distribuitorul Ulta, Kylie Cosmetics a avut încasări de 54,5 de milioane de dolari.

De altfel, Jenner a reuşit să ajungă la o avere de un milion de dolari şi datorită celor peste 177 de milioane de fani din social media. Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), cu care are o fetiţă de un an şi o lună, născută în februarie 2018, după o sarcină ţinută în secret.

Ȋnsă,revista Forbes a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019.

Aceste acorduri financiare au scos în evidenţă faptul că ”afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât familia a lăsat să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes”, a precizat revista.

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (22 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Jenner a scris vineri pe Twitter că articolul are la bază ”un număr de declaraţii inexacte şi presupuneri nedovedite”.

”Nu-mi vine să cred ceea ce citesc. Credeam că este un site serios”, a scris aceasta. Voi pe cine credeţi? A minţit tânăra miliardară sau se înşeală ziariştii?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini