Redactia.ro
Home » Monden » Fiul actriței Elvira Deatcu a trecut prin momente foarte grele în Italia. A primit ajutor de la cine nu se aștepta: „Mai avea un pic și dormea la metrou”

Fiul actriței Elvira Deatcu a trecut prin momente foarte grele în Italia. A primit ajutor de la cine nu se aștepta: „Mai avea un pic și dormea la metrou”

GALERIE FOTO (2)

Fiul Elvirei Deatcu a avut parte de o bucurie enormă atunci când a aflat că va studia arhitectura la Milano. Totuși, fiul celebrei actrițe a dat de greu, din cauza cazării în Italia. A primit sprijin de la cine nu se aștepta.

Luca, student la Milano

Fiul Elvirei Deatcu studiază arhitectura la Milano, în Italia. Tânărul împreună cu familia lui s-au bucurat enorm atunci când au aflat că visul lui Luca este pe cale să se împlinească. Când a ajuns în Italia, bucuria a trecut, iar Luca a avut parte de momente grele. Asta pentru că nu cunoștea pe nimeni și s-a trezit fără cazare. Atunci a fost momentul când a intrat în panică. Fiul cel mare al actriței a fost la un pas să ajungă pe străzi, însă i-au sărit în ajutor Cristi Chivu și Adelina.

Am fost în septembrie anul trecut când l-am instalat și ne-am mai dus în aprilie pentru că noi suntem născuți toți patru primăvara și pentru că ne-a stins dorul și nu a fost un an absolut deloc ușor pentru el și firește că a fost o suferință și pentru noi, am zis atunci am zis să ne facem acest cadou.

Eu nu mă sărbătoresc, eu la 50 de ani nu m-am sărbătorit, mai stau să mă mai și felicit. Atunci am plecat toți patru și am mers la Lugano, la Veneția, la Como, ne-am plimbat mult, am stat împreună. În aprilie nu avea casă. Era în gazdă la un prieten. Am trecut printr-un coșmar. Pe această cale le mulțumesc Adelinei și lui Cristi Chivu pentru că ne-au fost mai mult decât niște rude, prieteni. Ca și când ne-am fi știut de-o viață. Ne-au ajutat într-un moment extrem de greu al nostru”, a explicat Elvira Deatcu, pentru ego.ro

Cu ce probleme s-a confruntat Luca la Milano

Luca nu a putut să-și găsească chirie în Milano, din cauza unor reguli stricte. Acesta nu locuia în Italia de șase luni și avea nevoie de un garant cu un salariu permanent pe teritoriul țării.

„Unui român astăzi nu-i mai oferă nimeni astăzi cazare în Milano și am vrut să avem prin agenție un contract ferm, pe o perioadă lungă, ca să intre și el în toate celelalte drepturi, tot ce înseamnă statutul de student. Pentru că nu stă 6 luni. Atunci ni s-a cerut un garant cu salariu permanent pe teritoriul Italiei. Ei ne-au ajutat pentru că nu aveam nicio șansă.

Copilul mai avea un pic și dormea la metrou. Au fost niște momente groaznice. A fost un an greu. Am învins. Toată lumea i-a spus că ce nu îl doboară îl întărește, dar e greu. Era cumplit. Noi stăteam în confortul casei noastre, în fotoliu, și vorbeam cu el. El era săracul singur acolo, căuta apartamente. I-a fost foarte greu acolo.

A studiat un an italiană. Vorbește foarte bine, toată lumea îl întreabă de când locuiește acolo, dacă are rude în Italia. Dar să începi să susții niște examene la arhitectură în limba italiană, când el nu știa termenii ăia în limba română cum sună, a fost foarte greu. A fost o piatră de încercare pentru el. Așa că acum a trecut la engleză’, a completat Elvira Deatcu, pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: