Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Andreei Esca a plecat la facultate. Ce va studia Aris Melkior

Fiul Andreei Esca a plecat la facultate. Ce va studia Aris Melkior

Fiul Andreei Esca a plecat la facultate. Ce va studia Aris Melkior

Andreea Esca este foarte emoționată! Fiul său cel mic este pe cale să plece la facultate. Acesta a ales un oraș european pentru a-și continua studiile.

Fiul Andreei Esca a plecat la facultate. Ce va studia Aris Melkior

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, având o carieră de invidiat. Pe lângă reușitele din viașa profesională, jurnalista se mândrește și cu familia ei, în special cu cei doi copii ai săi, Alexia și Aris Melkior.

Dacă Alexia are deja o carieră de invidiat în mediul online și a terminat studiile la Londra, acum a venit și rândul lui Aris Melkior să plece din sânul familiei. În luna iunie, tânărul a absolvit liceul, iar acum este pe cale să plece la facultate. La fel ca si sora lui, acesta a decis să-și continue studiile în străinătate, însă a ales o zonă mai însorită, respectiv Barcelona.

La festivitatea de premiere, tânărul a fost felicitat de toți profesorii, dar și de părinții lui, nici Andreea Esca și nici Alexandre Eram nu au lipsit de la eveniment. Toate examenele le-a luat cu brio, la fel și cel mai important de până acum, Bacalaureatul. Acum, fiul Andreei Esca a pornit pe un nou drum.

Prezentatoarea TV a declarat pentru Libertatea că Aris a plecat la studii în străinătate. S-a mutat în Spania, face facultatea la Barcelona. „A plecat la o facultate de business la Barcelona”, a declarat Andreea Esca.

Fiul Andreei Esca nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor

Aris Melkior nu își dorește să fie prea mult sub lumina reflectoarelor, dar în trecut a acordat un interviu. Acesta a vorbit despre faptul că nu este foarte încântat de faptul că lumea mereu crede că dacă părinții lui sunt celebrii, viața lui de familie este alta decât a celor din jur. El a spus că părinții lui sunt ca orice alți părinți.

”Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, a spus Aris Melkior într-un interviu din anii trecuți.

Cât despre Alexia Eram, se pare că aceasta a ales să fie în centrul atenției și s-a implicat în diferite proiecte online. Alexia Eram este deja faimoasă în rândul tinerilor din România. Aceasta este urmărită de peste 60 de mii de fani pe Instagram și trebuie să fie atentă la ceea ce postează. Pe lângă faptul că este iubita lui Mario Fresh, tânăra este fiica prezentatoarei tv, Andreea Esca.

Așadar, aceasta trebuie să aibă grijă pentru că orice postează sau spune i-ar putea afecta imaginea mamei sale. Într-un podcast, Alexia a vorbit sincer despre acest lucru. Tânăra i-a spus Laurei Giurcanu că este nevoită să aleagă ce face și cum face. Mai mult, iubita lui Mario își dorește să fie recunoscută pentru ceea ce este ea și nu pentru că este fiica Andreei Esca.

”Pe de o parte e un lucru bun, pentru că m-a ajutat ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. E super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca. Poate nu neapărat generația, dar celelalte generații mă asociază cu fiica Andreei Esca. Încerc să am grijă la tot ceea ce fac. Nu pot să fiu liberă cum sunt alți content-creatori. Mama are o imagine super-clean”, a declarat Alexia Eram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: