Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam. Micuțul i-a surprins pe toți cu ambiția și curajul său

Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam. Micuțul i-a surprins pe toți cu ambiția și curajul său

GALERIE FOTO (5) Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam.

Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam. Vedeta se poate mândri cu fiul ei de numai șapte ani. Adam a devenit un exemple pentru vedetele care participă la Splash!Vedete la apă. Micuțul a sărit de la 3 metri, surprinzându-i pe cei prezenți. Emoționată și extrem de mândră de fiul ei, Anna Lesko a postat momentul pe rețelele de socializare.

Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam. Micuțul i-a surprins pe toți cu ambiția și curajul său

Fiul Annei Lesko, mândră de fiul ei, Adam. Artista face parte din echipa de prezentatori ai emisiunii Splash!, iar pentru că filmările deja au început, Anna și-a dus fiul pentru a le arăta vedetelor cum se face o săritură de la 3 metri. Fără pic de teamă, Adam a făcut o săritură perfectă, impresionându-i pe ceilalți. Mândră de fiul ei, Anna Lesko a postat imediat imaginile pe rețelele de socializare. „My Boy’ ( Băiatul meu).

Baiatul Annei Lesko

Chiar dacă nu participă în competiție, Adam este un adevărat exemplu pentru vedetele care au teamă de înălțime sau de apă. Vedeta și-a dus fiul la cursuri de înot încă de la o vârstă fragedă, devenind acum un înotător foarte bun. Gabriela Cristea, una dintree vedetele care participă la emisiunea de la Antena 1 a recunoscut să nu și-a depășit teama de înălțime. „E aproape 3 dimineața și în sfârșit ziua mea se încheie. Problema este că nu am reușit să sar de pe nicio platformă. Practic, am sărit de la mai puțin de un metru înălțime și nu știu cum am să mă descurc. Sunt alții mai curajoși decât mine, iar eu am curajul să recunosc asta, le-a transmis Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Anna Lesko, o mamă strictă

În vârstă de 42 de ani, Anna Lesko se poate declara o femeie împlinită. Artista are un fiu minunat, Adam, care o face mândră la orice pas. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului, ocupându-se singură de creșterea acestuia. Într-un interviu declara că este o mamă strictă și deloc relaxată. ”M-aş descrie mai degrabă organizată, disciplinată, o mamă care cere, impune. Nu sunt relaxată. Mă preocupă constant să-l învăţ lucruri de mic pe Adam, mereu îl proiectez în viitor, bărbatul care vreau să fie, iar asta se realizează şi prin repetitivitate. În fiecare zi îi repet lucruri ca să-i intre în cap. Dar chiar îmi doresc ca din Adam să iasă un om educat şi bun, pe care să ţi-l doreşti în preajmă.Îl vedeam chiar zilele astea că se luase cu desenele animate, dar şi-a amintit că lăsase ambalajele de la bomboane şi s-a dus să le ia şi să le arunce. Copilul deja ştie asta. Îl luase valul, am înţeles, dar eu nu mă duc să i le arunc în locul lui, zicându-i: „Lasă, că tu eşti mititel“. Păi cine crezi că strânge după tine, Adam? „Bine, mami, scuză-mă“, a spus Anna.

Anna Lesko și Dj Vinnie, s-au despărțit după 8 ani de relație. Conform unor zvonuri apărute în presă, motivul separării ar fi fost infidelitatea.Ulterior, artista a vorbit despre despărțirea de tatăl copilului ei. “Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: