Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, goală pe Internet. La 42 de ani nu se sfiește să-și arate formele apetisante pe rețelele de socializare

Anna Lesko, goală pe Internet. La 42 de ani nu se sfiește să-și arate formele apetisante pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (5) Anna Lesko, goală pe Internet.

Anna Lesko, goală pe Internet. Este apreciată de milioane de români, iar la 42 de ani arată incredibil de bine. Anna Lesko a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare complet goală.
Cum au reacționat fanii?

Anna Lesko, goală pe Internet. La 42 de ani nu se sfiește să-și arate formele apetisante pe rețelele de socializare

Anna Lesko, goală pe Internet. Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale artiste din România. Deși are 42 de ani, cântăreața nu se sfiește să-și expună formele perfecte în mediul online. Recent, Anna Lesko a postat câteva imagini incediare, în care apare aproape goală. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, iar de-a lungul timpului a pozat în ipostaze inedite, în care apare îmbrăcată sumar sau chiar fără haine. Anna i-a invitat pe urmăritorii săi la o bătaie cu perne, în timp ce ea apare complet dezbrăcată, trupul fiindu-i acoperit doar de o pernă. Surprinși, fanii au reacționat la imaginile cu aceasta, apreciindu-i formele de invidiat. „Obraznic de sexy”, „Fără pernă nu se poate?”, „Beautiful lady”, „Care o fi fotograful norocos?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Anna Lesko a fost mereu preocupată de felul cum arată, reușind să se mențină într-o formă de invidiat de-a lungul anilor. Chiar dacă are un copil, vedeta are un corp absolut superb. Nu putem trece cu vederea faptul că Anna Lesko a fost înzestrată cu o frumusețe naturală, apreciată de mulți bărbați. „Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv”, declara vedeta.

De ce s-a despărțit de tatăl copilului ei

Deși lumea se aștepta ca Anna Lesko să-și întemeieze o familie cu tatăl copilului ei, cei doi s-au despărțit. Invitată în cadrul unei emisiuni, Anna a vorbit despre relația cu Adrian Neniță. „Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte.Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă.

Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)”, a spus aceasta. Cu toate astea, Anna Lesko a rămas să-și crească singură copilul de 7 ani, mărturisind că-i oferă acestuia o educație dură. Artista a devenit cunoscută după ce a fost într-o relație cu fostul milionar Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: