Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani: „La 6 ani, citea deja o carte pe zi”

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani: „La 6 ani, citea deja o carte pe zi”

GALERIE FOTO (4) Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt extrem de mândrii de fiul lor, Kadri. În vârstă de 6 ani, micuțul a învățat alfabetul la 3 ani, iar acum studiază acasă.

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani: „La 6 ani, citea deja o carte pe zi”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt cei mai fericiți părinți. Cei doi au trei copii si sunt extrem de mândrii de ei. Recent, artista a declarat că fiul ei, Kadri, în vârstă de șase ani, este avansat la aproape toate materiile. Fiul lui Dragoș Bucur este mult mai avansat decât ceilalți copii de vârsta lui, susține Dana Nălbaru. Fosta membră a trupei HiQ a lăsat lumina reflectoarelor pentru a se dedica complet copiilor, lucru care o bucură foarte mult. Fosta solistă a declarat că fiul ei a învățat să scrie alfabetul pe vremea când avea 3 ani, iar acest lucru i-a luat două ore. Când  a mai crescut, la șase ani, Kadri citea o carte pe zi, iar acum, după circa o săptămână a reușit să parcurgă o carte de gramatică. „La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze.După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat”, a scris vedeta.

Fiul cuplului a învățat singur engleza, iar mama lui susține că se simte depășită în fața nivelului său de cunoaștere. „Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a mai scris Dana Nălbaru.

Kadri nu s-ar adapta la o școală normală

Dana Nălbaru a declarat că fiul ei nu este autist, dar este selectiv cu oamenii din jurul său, motiv pentru care nu s-ar putea adapta la o școală normală. De asemenea, Kadri nu ar fi primit la nici o clasă mai mare decât cea normală pentru vârsta lui. „Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni.Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă.Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți din 2005 și au împreună 3 copii. Sofia e cea mai mare, în vârstă de 16 ani, iar India Roxana e fetița adoptată, are 9 ani. Kadri e fiul celor doi, despre care vedeta a declarat că în luna martie a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. „Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută”, a declarat Dana  in urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: