Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Adrian Iovan, momente dificile după moartea tatălui său: „Albert dormea cu idea că tatăl lui este în viață”

Fiul lui Adrian Iovan, momente dificile după moartea tatălui său: „Albert dormea cu idea că tatăl lui este în viață”

GALERIE FOTO (5) Fiul lui Adrian Iovan, momente dificile după moartea tatălui său

Fiul lui Adrian Iovan, momente dificile după moartea tatălui său. Adrian Iovan a murit în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni,produs în urmă cu 8 ani. Deși au trecut atâția ani, Romanița Iovan nu poate uita momentele cumplite în care a aflat că fostul soț nu mai este în viață. Mai mult, creatoarea de modă a trebuit să-i spună fiului său care avea șapte ani că tatăl său a murit.

Fiul lui Adrian Iovan, momente dificile după moartea tatălui său: „Albert dormea cu idea că tatăl lui este în viață”

Adrian Iovan s-a stins din viață în 2014, în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni. Pe 20 ianuarie s-au împlinit 8 ani de la moartea pilotului, iar Romanița Iovan și fiul ei s-au deplasat la locul în care s-a produs tragedia pentru a-l comemora. Creatoarea de modă nu poate uita felul cum autoritățile au acționat în acest caz, subliniind faptul că moartea lui Adrian Iovan a fost una extrem de dureroasă. La acea vreme, fiul lor, Albert, avea doar șapte ani. Inițial, autoritățile au declarat la scurt timp după accident că nu există victime, deși erau două persoane moarte.

Creatoarea de modă a povestit cum fiul ei o întreba constant dacă își poate suna tatăl în timp ce televiziune relatau că nu există morți. Adevărul a ieșit la iveală ceva mai târziu, după ore în care a trăit cu speranța că soțul ei trăiește. După ce a aflat că acesta a decedat, Romanița a fost nevoită să-i spună adevărul fiului său. „Adrian nu că mi-a fost doar soț, este tatăl copilului meu. Adică asta este esența. Iar ceea ce Albert, la aproape șapte ani, a trăit… Acest copil s-a culcat cu ideea că tatăl lui este în viață, că așa ne-au păcălit autoritățile, la televizor. Până să se culce Albert se spunea că au fost găsiți și că toată lumea e în viață. S-a trezit copilul și mi-a spus așa: `Mama, vreau să îl sun pe tata`. Ce să mai zic?„, a declarat Romanița Iovan.

Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre fiul ei

Creatoarea de modă a declarat că fiul ei s-a maturizat mult prea devreme. La o săptămână de la moartea lui Adrian Iovan, medicul Zamfir care s-a aflat în avion la momentul tragediei a sunat-o pe Romanița să îi acorde o diplomă lui Albert în memoria tatălui său. Când i-a spus acest lucru, Albert i-a dat mamei sale un răspuns șocant: „Mama, nu îmi trebuie nicio diplomă pentru că nu înțeleg cum, într-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să îl ajute pe tata. Asta mi-a spus un copil de șapte ani”.

Romanița Iovan nu păstrează legătura cu medicul Radu Zamfir pe care îl acuză că nu a fost interesat de soarta prietenului său, Adrian, și că nu a depus niciun efort pentru a-l salva. Pe certificatul de deces al pilotului Adrian Iovan scris că acesta a murit din cauza hipotermiei. „Adrian le-a zis, am înțeles, să se îndepărteze de avion, să nu explodeze. Dar, tu, frate, ca medic, care ai depus un jurământ, te-ai îndepărtat un sfert de oră, dar ți-ai revenit un pic cu capul și nu erai nici fără mâini sau picioare, nu te-ai întrebat ce face omul ăla? Să încerci să îl scoți, puteai măcar să îi iei scaunul de sub el. În esență, Adrian a murit de frig. Erau și niște probleme, dar nu erau leziuni incompatibile cu viața, nu erau așa lovite organele încât să cauzeze moartea”, a declarat Romanița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: