Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Petrică Cercel are un talisman norocos care-i aduce aminte de regretatul său tată. Nu pleacă niciodată fără acest obiect de acasă

Fiul lui Petrică Cercel are un talisman norocos care-i aduce aminte de regretatul său tată. Nu pleacă niciodată fără acest obiect de acasă

GALERIE FOTO (2)

Mulți artiști iubiți din țara noastră au plecat spre Ceruri din cauza infectării cu Coronavirus, iar printre aceștia se numără și Petrică Cercel, recunoscut pentru succesul în rândul iubitorilor de muzică de petrecere. Vestea morții lui a fost teribil de greu de acceptat pentru cei ce l-au iubit, dar nimic nu se poarte compara cu durerea simțită de familia acestuia. Fiul său încă poartă un talisman norocos, care să-i aducă aminte în permanență de tatăl său.

Pandemia a răpit multe vieți în rândul cunoscuților noștri, iar artiștii nu au făcut excepție de la această realitate cruntă. În decursul anului acesta virusul care a pus stăpânire pe o lume întreagă unele dintre cele mai iubite voci ale României au pierdut lupta cu boala, printre care s-a numărat și Petrică Cercel.

Petrică Cercel s-a stins din viață în urmă cu 4 luni

Cunoscutul manelist a fost infectat în urmă cu aproape patru luni, iar organismul său a cedat în cele din urmă. În primă instanță, cântărețul a refuzat să creadă că boala este una greu de învins, așa că a stat acasă și a preferat să se trateze de unul singur. Când a realizat că situația este mult prea gravă, a decis în cele din urmă să apeleze la ajutorul medicilor, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru el.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca.”, a fost mesajul lui Ionuț Cercel, fiul manelistului.

Familia lui s-a rugat, precum și toți colegii săi de breaslă, prietenii apropiați și oamenii care i-au îndrăgit muzica. Petrică a ajuns la spital în stare foarte gravă, a fost intubat, dar în cele din urmă inima sa a încetat să bată.

„Colegul și prietenul meu, Petrică Cercel, este infectat cu Covid19 și este în stare gravă la ATI. Viața lui depinde doar de bunul Dumnezu. Haideți să ne rugăm cu toții pentru el. Este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulți, cu atât Domnul o să ne audă. Vă rog din inimă!”, a transmis Adi de la Vâlcea în acel moment.

Petrică Cercel a pierdut lupta cu Covid-19 în data de 15 septembrie, iar familia sa a trecut de atunci prin momente teribile. Nimeni nu se aștepta ca manelistul să plece atât de devreme dintre noi, mai ales că până atunci nu a avut probleme grave de sănătate.

Fiul lui Petrică Cercel are un talisman norocos care-i aduce aminte de regretatul său tată. Nu pleacă niciodată fără acest obiect de acasă

Fiul său, Florin Cercel, a decis să-i aducă un omagiu și să-l poarte de-a pururea alături de el. Poartă cu el un talisman norocos, un lănțișor de aur care are pe medalion gravat chipul părintelui său.

„El și Eu! Regele meu din medalion vă urăm sărbători fericite alături de familiile dumneavoastră”, a scris Florin Cercel pe Facebook, în dreptul unei fotografii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: