Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dat lovitura! Radu Ștefan Bănică și-a deschis cafenea chiar în centrul Capitalei

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dat lovitura! Radu Ștefan Bănică și-a deschis cafenea chiar în centrul Capitalei

GALERIE FOTO (2)

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. nu este doar un tânăr extrem de talentat, ci și un tânăr foarte întreprinzător! Iar tatăl lui are acum toate motivele să fie un părinte mândru de fiul său! La doar 19 ani, și-a pus pe picioare propria afacere.

La doar 19 ani, Radu și-a deschis propria afacere. Radu Ștefan Bănică și-a inaugurat în acest weekend afacerea. I-a fost alături chiar și sora lui vitregă! Iată încă o dovadă că Violeta și Radu se înțeleg extrem de bine, deși trecutul părinților lor nu a fost prea roz!

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dat lovitura! Radu Ștefan Bănică și-a deschis cafenea

Iată că în weekend, Radu Ștefan Bănică și-a deschis cafenea chiar în centrul Capitalei. La evenimentul de lansare, a fost prezentă și sora lui vitregă, Violeta.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a transmis Radu Ștefan Bănica pe contul său de Instagram.

Cafeneaua lui Radu Ștefan Bănică s-a deschis vis-a-vis de Sala Palatului. Localul este deschis de luni până vineri, între orele 8:00 – 19:00. În zilele de weekend, cafeneaua este deschisă de la 9:00 până la 19:00.

Așadar, la nici 20 de ani, fiul lui Ștefan Bănică Jr. se întreține singur.

Radu Ștefan Bănică, pe banii lui la nici 20 de ani

Luna viitoare, Radu Ștefan Bănică va împlini 20 de ani, dar deja se poate mândri că este un tânăr pe picioarele lui. Însă se știe că fiul lui Bănică Jr. a și început să muncească de mic. Întâi ca actor în mai multe piese de teatru, apoi prin diverse emisiuni, Radu Ștefan s-a bucurat de succes încă la vârste fragede, iar talentul și munca i-au fost mereu apreciate.

Au urmat aparițiile în concerte cu tatăl său. Apoi, au început să vină și contractele cu diverse branduri de haine și nu numai. Încă student la U.N.A.T.C., se pare că va face cumva să se îngrijească și de cafeneaua din centrul Capitalei.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize.
Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube”, este mesajul lui Radu Ștefan Bănică pentru urmăritorii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: