Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică Jr, surprins la volanul unui bolid de lux. Ce mașină conduce tânărul Radu Ștefan Bănică

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, surprins la volanul unui bolid de lux. Ce mașină conduce tânărul Radu Ștefan Bănică

GALERIE FOTO (4) Radu Ștefan Banica si tatal sau

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., conduce un bolid de lux. Paparazzi l-au surprins pe tânăr la volanul unui autoturism de zeci de mii de euro.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, surprins la volanul unui bolid de lux. Ce mașină conduce tânărul Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, pare că o duce foarte bine în plan financiar, deoarece conduce un bolid de lux, în valoare de zeci de mii de euro. Paparazzi Spynews l-au surprins astfel, prin Capitală, iar în drumul său, tânărul a făcut două opriri.

Mai exact, Radu Ștefan Bănică, a fost fotografiat în timp ce-și alimenta mașina la o benzinărie. Înainte de a face acest lucru, și-a pus mănuși pe mână. Ulterior, a plecat către un supermarket, de unde și-a cumpărat mâncare.

Ce iubită are fiul lui Ștefan Bănică Jr

Radu Ștefan Bănică are în prezent 19 ani și a  intrat mai mult în atenția publicului după ce a avut un concert de Crăciun cu tatăl său, dar și după ce s-a încris la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. De altfel, tânărul este la fel de cuceritor, la fel cum a fost și tatăl lui. Drep dovadă, are o iubită de vârstă apropiată, pe nume Cristina și care este foarte frumoasă.

Radu Ștefan Bănică, alături de iubita lui

Foto: fiul lui Ștefan Bănică Jr și iubita acestuia

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. din prima căsnicie a acestuia. Cine a fost prima soție a artistului

Înainte de a fi cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva, Ștefan Bănică a mai avut o căsnicie scurtă cu o femeie pe nume Camelia Constantinescu. Mariajul a durat doar cinci ani, între anii 2000-20005. Totul s-ar fi destrămat din cauza infidelităților celebrului cântăreț, dar și a violenței acestuia. Camelia Constantinescu a preferat să rămână discretă publicului, de-a lungul anilor. Ea este în prezent, recăsătorită cu un medic stomatolog.

Cum a ajuns să arate acum Camelia Constantinescu femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr. FOTO - IMPACT

Foto: Camelia Constantinescu

Radu Ștefan Bănică a mărturisit într-un interviu că este mândru de faptul că poartă numele tatălui și, evident, al bunicului său, regretatul actor Ștefan Constantin Bănică.

Ștefan Bănică - Wikipedia

”Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume. Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun. Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul. Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt.”, a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit libertateapentrufemei.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: