Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Juriul a fost uimit

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Juriul a fost uimit

GALERIE FOTO (2)

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Radu Ștefan a avut parte de o provocare mare la începutul sezonului 16 al show-ului ”Te cunosc de undeva”. A trebuit să se costumeze și să cânte ca o femeie, iar juriul a fost plăcut impresionat de prestația sa. Ce rol a avut de interpretat?

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Juriul a fost uimit

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Sezonul 16 al ”Te cunosc de undeva” este o adevărată provocare pentru concurenți. Printre aceștia se află și fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan (18 ani) care a trebuit să se deghizeze într-o cântăreață cunoscută, transmite Libertatea.

Mai exact, Radu Ștefan s-a costumat în Lady Gaga și a cântat ”Bad Romance”. Acesta a uimit juriul cu prestația sa, mai ales că era epilat, pe tocuri, cu unghii false, gene lungi și lentile de contact.

”Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic! Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a spus Ozana Barabancea. „Sunt aici să pun în aplicare ce învăţ la UNATC!”, a adăugat apoi și fiul renumitului artist. Pentru performanța de care a dat dovadă, Radu Ștefan a primitt 12 puncte de la Ozana Barabancea.

Noi și vechi concurenți la ”Te cunosc de undeva”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt și în sezonul 16 participanți la show-ul muzical. Doar că, nu mai fac echipă. Andrei Ștefănescu este acum cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu cu RaluKa. Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au păstrat în formulă, iar restul vor cânta individual: Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu. Timp de 15 ediții cu toții vor avea de dat tot ce este mai bun din ei.

”Te cunosc de undeva” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă de la 20:00, pe Antena 1.

Ștefan Bănică Jr., mândru de fiul său

Artistul a fost impresionat, la un moment dat, de apariția pe scena X Factor, a unei mame împreună cu fiica sa. Ștefan Bănică Jr. s-a gândit la fiul său, atunci, de care este tare mândru. Și-a reamintit cum au cântat împreună la Sala Palatului.

”Pot să îţi spun, ca părinte şi copil care a cântat alături de tatăl, dar şi de fiul lui, că senzaţia protectoare pe care tu o ai faţă de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt şi eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului şi, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ştefan Bănică.

Radu Ștefan este, deja, la vârsta majoratului. El este rezutat din căsătoria lui Ștefan cu Camelia Constantinescu. Ștefan Bănică Jr. mai are un fiu, Alexandru cu actuala parteneră Lavinia Pârva, și o fiică cu Andreea Marin, pe nume Ana Violeta.

Andreea Marin l-a felicitat pe Radu

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a postat aseară câteva imagini de la gala „Te cunosc de undeva”, iar Andreea Marin s-a numărat printre cei care i-au lăsat mesaje: „La mulți aaaaani, cu toată dragostea!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: