Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Ștefan Bănică Jr. și Bianca Brad. Actrița a mărturisit totul

Legătura neștiută dintre Ștefan Bănică Jr. și Bianca Brad. Actrița a mărturisit totul

Legătura neștiută dintre Ștefan Bănică Jr. și Bianca Brad. Actrița Bianca Brad a mărturisit că artistul a ajutat-o foarte mult în cariera sa. El a fost cel care a impulsionat-o să performeze în domeniul actoriei.

Legătura neștiută dintre Ștefan Bănică Jr. și Bianca Brad

Legătura neștiută dintre Ștefan Bănică Jr. și Bianca Brad. Actrița Bianca Brad (50 de ani) îi este foarte recunoscătoare lui Ștefan Bănică Jr. El i-a fost precum un mentor în carieră, potrivit Spynews.ro

Bianca Brad a devenit mai cunoscută prin rolul principal din ”Zâmbet de soare”. Ea a mărturisit într-un interviu că Ștefan Bănică Jr. a influențat-o să dea la Facultatea de Teatru, pe vremea când acesta își făcea remarcat talentul în actorie și muzică.

„Ștefan Bănică m-a influențat pentru a da la Facultatea de Teatru. Eram de vârste apropiate. În anii 80, când ne-am întâlnit la castinguri, el era deja o vedetă, filmase pentru mai multe pelicule. Vorbea cu entuziasm despre filmări. M-a prins flama, când l-am văzut, dar nu de Bănică, ci de energia care mi-o transmitea”, a spus Bianca Brad despre Ștefan Bănică Jr.

Bianca Brad: ”Nu am intrat din prima la facultate”

Acesta i-a recomandat să se pregătească pentru admitere cu profesorul Petrică Gheorghiu. Nu a reușit să intre din prima, dar nu s-a dat bătută.

”El mi l-a recomandat pe Petrică Gheorghiu, acesta îi pregătea pe toți în vederea examenului la Actorie. Nu am intrat de prima oară la facultate. Eram elevă la un liceu economic și voiam inițial să studiez Turismul, la ASE, ca să pot vizita alte țări, dar Ștefan m-a încurajat să fac Actoria”, a povestit Bianca pentru impact.ro.

Cu ce se ocupă Bianca Brad în prezent

Desemnată cândva cea mai frumoasă femeie din România, și la 50 de ani, Bianca Brad se poate lăuda cu aspectul fizic. Încearcă să se întrețină prin dietă și mult sport, mai ales că este instructor de Pilates. În șase luni, a slăbit 14 kilograme.

”Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite”, a mărturisit Bianca Brad despre dieta pe care o urmează.

Bianca Brad a împlinit 52 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent vedeta

Drama Biancă Brad

În anul 2007, Bianca Brad a trecu printr-o dramă. Fetița pe care o avea în pântec și trebuia să o aducă pe lume, i-a murit la naștere. S-ar fi numit Emma, iar Bianca Brad a fost atât de marcată de moment, încât a fost la un pas de sinucidere. Și-a luat inima în dinți și mai târziu a înființat Organizația E.M.M.A. Bianca Brad crede că fetița îi este ca un înger păzitor acum.

”Nu mai e aici și totuși este, îmi lipsește tare mult fetița mea. Ea știe asta și, ca să-mi aline dorul, îmi trimite tot felul de semne care mă bucură și mă emoționează. Ca de exemplu acum. Abia după ce am făcut poza, am văzut inima de pe cer, poziționată, ca un răspuns, chiar deasupra micului aranjament făcut cu gândul la ea, pentru ea. Cam așa ne spunem noi, una celeilalte, că ne iubim. Draga mea, dragă. Îți mulțumesc, iubita mea”, a scris Bianca Brad pe una dintre rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: