Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. Ce i-a cerut lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. Ce i-a cerut lui Ștefan Bănică Jr.

GALERIE FOTO (7) Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin

Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. Se pare că Ștefan Bănică Jr. vrea să facă o schimbare majoră la început de an. Mai exact, artistul ar da semne că ar vrea să renunțe la vila în care a locuit împreună cu Andreea Marin, iar împreună cu Lavinia Pîrva, cântărețul a mers să vizioneze un renumit complex rezidențial din Capitală.

Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. Ce i-a cerut lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. În ianuarie 2013, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au anunțat că divorțează, deși aveau un copil împreună. La acea vremea, cei doi locuiau într-o vilă superbă, în care, ulterior a rămas artistul împreună cu actuala sa soție, Lavinia Pîrva. Cu toate astea, se pare că artistul își dorește o schimbare majoră la începutul acestui an. Ștefan Bănică Jr. pare că vrea să renunțe la vila în care a locuit împreună cu Andreea Marin, mergând împreună cu Lavinia să viziteze un complez rezidențial renumit din Capitală. În urmă cu câteva zile, paparazzi Cancan.ro, au surprins-o pe Lavinia Pîrva în parcarea unui complez rezidențial din București, iar imediat după ce și-a parcat mașina, partenera lui Ștefan Bănică Jr, s-a echipat corespunzător și a mers să se întâlnească cel mai probabil, cu un agent imobiliar.

La câteva minute și-a făcut apariția și cântărețul, care a venit împreună cu fiul său cel mic. După ce și-a parcat mașina, juratul de la X Factor a avut parte de o ședință tehnică la portbagaj. Ulterior, cei doi soți l-au urmat împreună cu fiul lor pe respectivul bărbat în unul dintre blocurile complexului rezidențial. Se pare că artistul își dorește să renunțe la vila în care a locuit cu Andreea Marin. La plecarea din complex, artistul părea că poartă o discuție extrem de antrenată legată de complexul rezidențial cu bărbatul care i-a însoțit să vizioneze apartamentele.

Mariajul lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc de mai bine de 9 ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare taină, în Bulgaria, la malul mării. Artista a declarat la un moment dat, care a fost motivul acestei decizii. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat.”, a declarat Lavinia.

Cu toate că celor doi nu le place să vorbească despre viața lor intimă, cei doi a surprins pe toată lumea, când au anunțat că s-au căsătorit. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat” a declarat atunci Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, pe Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani, pe Violeta, fiica pe care o are împreună cu Andreea Marin, și fiul pe care îl are împreună cu Lavinia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: