Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Toma Cuzin îi calcă deja pe urme actorului. Nicodim a apărut deja într-un film alături de tatăl său

Fiul lui Toma Cuzin îi calcă deja pe urme actorului. Nicodim a apărut deja într-un film alături de tatăl său

GALERIE FOTO (2)

Toma Cuzin este cunoscut publicului din România drept Firicel, unul dintre personajele principale ale celebrului serial „Las Fierbinți” de la Pro TV. Actorul îi amuză pe spectatorii săi de aproape de 10 ani cu interpretarea sa, iar fiul său este pregătit să-i calce pe urme. Cei doi au avut deja șansa să apară împreună în fața camerelor de filmat și viitorul se anunță unul plin de reușite pentru adolescentul în vârstă de 15 ani. 

Fiul lui Toma Cuzin îi calcă deja pe urme actorului. Nicodim a apărut deja într-un film alături de tatăl său

Pentru Toma Cuzin, dragostea pentru scenă s-a transformat de mult într-o carieră de succes. A absolvit în anul 2006 Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, iar anii ce au urmat au fost plini de proiecte prin care s-a afirmat. În anul 2012 a cunoscut succesul prin rolul lui Firicel, unul dintre personajele principale ale serialului „Las Fierbinți”, și în prezent este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră.

Actorul i-a transmis dragostea pentru scenă și fiului său, Nicodim. Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost susținut de mic de părinții săi să-și urmeze această pasiune și deja a avut ocazia să apară într-un film alături de Toma Cuzin. Cei doi au jucat împreună în producția „„Comoara”, care a obținut Premiul „Un Certain Talent”, la Festivalul de Film de la Cannes, în 2015.

Nicodim Cuzin a avut șansa să studieze în cadrul Școlii Micile Vedete, unde și-a pus bazele meseriei de actor. Tatăl său îl susține în tot ceea ce face, iar rezultatele eforturilor sale de până acum nu întârzie să apară.

„E mult mai bine ca un copil să învețe într-un cadru adecvat, de la profesioniști. Eu, spre exemplu, i-aș vinde trucuri, și nu am nevoie să-i vând trucuri și șmecherii. Am nevoie ca el să aibă o bază, să își descopere singur calitățile și abilitățile, și apoi să vină la mine să îl ghidez și să îl susțin într-o direcție unde crede că este imposibil. Pentru că noi părinții trebuie să facem asta, când el vine și zice „nu se poate”, tu trebuie să-i spui „ba, se poate”’, a povestit Toma Cuzin, mai demult, într-un interviu pentru Școala de Film și Vedete.

Cum a început povestea de dragoste dintre Toma Cuzin și soția sa

În timp ce Toma Cuzin este o figură foarte cunoscută publicului din țara noastră, soția lui a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Actorul povestește însă cu multă dragoste despre cea care i-a fost alături mereu și îi recunoaște negreșit meritele. L-a susținut mereu, iar împreună și-au construit viața minunată de care se bucură acum.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a povestit Toma Cuzin pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: