Redactia.ro
Home » Monden » Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se căsătorește. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Theodor

Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se căsătorește. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Theodor

GALERIE FOTO (7)

Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se căsătorește. Fiul Ioanei Simion se căsătorește. Soția lui Ilie Năstase este extrem de fericită, iar marele eveniment va fi unul fastuos. Teo, fiul brunetei se va căsători cu femeia care i-a dăruit o fetiță. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar in curând își vor uni destinele.

Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se căsătorește. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Theodor

Soția lui Ilie Năstase este cea mai fericită mamă. Fiul Ioanei Simion se căsătorește cu iubita sa, Deniz. Cei doi au împreună o fetiță minunată, iar acum vor deveni o familie cu acte în regulă. Ioana Năstase se declară foarte emoționată de evenimentul ce va urma, aceasta fiind bucuroasă pentru că fiul ei se căsătorește. Nunta va avea loc pe 1 iulie, într-o locație de vis. Teo este fiul Ioanei din prima căsătorie. Soția fostului tenismen are deja o nepoțică, deoarece fiu ei și-a întâlnit sufletul pereche și imediat au format o familie. Theodor Bostan este un tânăr ambițios și lucrează încă de la vârsta de 18 ani.

Fiul Ioanei are propria casă și o familie minunată. Partenera sa, Deniz este extrem de frumoasă, iar fetița pe care o au împreună îi seamănă leit. La 22 de ani, Theodor se pare ca este un tânăr norocos, având parte de o familie minunată. Peste câteva zile, Theo se va căsători cu iubirea vieții sale. Deniz este o mamică tânără și se ocupă permanent de creșterea fetiței sale.

Ce ținută va purta Ilie Năstase la nunta fiului vitreg

Ilie Năstase va participa la nunta fiului vitreg. Evenimentul va fi unul extraordinar la care vor participa peste 400 de invitați. Theo și Deniz vor face nunta pe plajă, iar Ioana Simion vrea să arate ca la carte la cel mai important eveniment din viața fiului ei. Soția lui Ilie Năstase va purta trei ținute spectaculoase, iar fostul tensimen va purta costumul de general. De asemenea, Ioana a mărturisit că invitat special la nunta fiului ei va fi Adrian Minune.

Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința. „Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, a încheiat Ioana Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: