Redactia.ro
Home » Monden » Flavia Apostol, schimbare totală. Prezentatoarea anorexică arată complet schimbată astăzi

Flavia Apostol, schimbare totală. Prezentatoarea anorexică arată complet schimbată astăzi

Flavia Apostol

Flavia Apostol era o apariție constantă pe micile ecrane în urmă cu câțiva ani. A atras atenția și prin silueta sa exagerată, ieșind la iveală că suferă de anorexie.

A avut nevoie de o perioadă lungă ca să își recapete sănătatea și un aspect fizic normal. Ea a avut curaj și să împărtășească cu publicul probleme sale și cum a reușit să le depășească. Astăzi, este o femeie împlinită, care arată și se simte bine.

Prezentatoarea anorexică, Flavia Apostol, a povestit prin ce a trecut

Acum are propria televizune online, însă în trecut, apărea la Money Chanel. Atunci, Flavia a stârnit o mare controversă când a declarat că are doar 35 de zile. Avea o înălțime de 1,72, fiind doar piele și os. Pe lângă aspectul fizic, sănătatea ei era șubrezită, nu doar fizic, ci și psihic.

Pentru Flavia, alimentația este o problemă serioasă. Într-un interviu pentru eva.ro, a recunoscut cum a ajuns să fie atât de slabă. Totul a început cu mici schimbări nevinovate care au ajutat-o să slăbească sub 55 de kilograme, cât avea în adolescență.

„Am început să citesc mult despre nutriţie, am aflat ce înseamnă caloriile, cum se numără, am început să citesc etichetele. Iar apoi am început să duc o luptă împotriva caloriilor, număram şi îmi dădeam seama că a alege între un caşcaval şi o brânză slabă de vaci mai bine optam pentru ultima variantă. De asemenea, a alege între nişte cereale cu cacao şi zahăr rafinat sau nişte fulgi de ovăz, preferam să-i aleg pe ultimii. Gândirea mea s-a schimbat, alegerile mele alimentare s-au schimbat, nu mai alegeam şniţelul,, ci grătarul până când am renunţat la carne pentru că nu mai îmi plăcea, nu din alt motiv. Treptat am slăbit, am ajuns la 47-48 de kilograme, greutate la care am stagnat 3 ani de zile, dar fără să consum dulciuri. Practic am eliminat alimentele procesate şi zahărul, mărturisește prezentatoarea.”

Din păcate, alimentația sănătoasă a fost dusă la extrem și a devenit anorexie.

„Problema a fost că acest meniu a fost dus la extrem, iar pe fondul unei perioade de stres, de agitaţie, încercam să fac totul cât mai bine, să-mi focusez atenţia asupra televiziunii mele online şi asupra cărţii pe care începusem să o scriu, am început să nu mai acord atenţia cuvenită meselor şi, pur şi simplu, am pierdut frâiele. Şi anorexia asta se împarte în mai multe categorii, adică ştii cum e sunt 5 oameni, aceeaşi boală, însă la fiecare se manifestă diferit, a povestit Flavia Apostol.”

Flavia Apostol a depășit problema alimentară și arată superb

Se vede în fotografiile postate pe Instagram că este foarte fericită și, mai mult, se pozează la restaurant, cu mâncare pe masă, semn că are o alimentație cât se poate de normală.

 

 

View this post on Instagram

 

#sunday

A post shared by Flavia Apostol (@flaviaapostol) on

 

View this post on Instagram

 

#sinaia🌲 #friday #fridayvibes #mountains #mountainsgetaway

A post shared by Flavia Apostol (@flaviaapostol) on

 

View this post on Instagram

 

#mysunday

A post shared by Flavia Apostol (@flaviaapostol) on

 

View this post on Instagram

 

#saturday #saturdaynight #shrimp #saganaki

A post shared by Flavia Apostol (@flaviaapostol) on

 

View this post on Instagram

 

#sunday

A post shared by Flavia Apostol (@flaviaapostol) on

Etichete: