Redactia.ro
Home » Sport » Flavius Stoican, pe picior de plecare! “Lupii” nu au mai câștigat de cinci etape

Flavius Stoican, pe picior de plecare! “Lupii” nu au mai câștigat de cinci etape

GALERIE FOTO (2) Flavius Stoican, pe picior de plecare

Flavius Stoican, pe picior de plecare. Antrenorul celor de la Petrolul ar putea fi demis după ce ploieștenii au pierdut 0-3 meciul cu UTA Arad.

Flavius Stoican nu ar mai fi dorit de șefii echipei. Potrivit GSP.ro, acesta ar urma să fie demis marți, când va avea loc o ședință. Picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea la scor 0-3 în deplasare cu UTA Arad. Înaintea meciului cu liderul din Liga 2, șefii echipei Petrolul l-au avertizat pe antrenor că dacă nu va câștiga, va pleca. Se pare că i s-a și găsit înlocuitor. Deocamdată, Ion Marin (64 de ani), fost jucător şi antrenor la Dinamo ar putea fi adus să ajute echipa. Acesta a antrenat ultima data în Kuweit.

Fanii i-au cerut demisia lui Stoican

De ceva vreme, fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican la fiecare meci. “Lupii” sunt pe locul 8 cu 31 de puncte, cu 10 mai puține decât liderul UTA. Sub comanda lui stoican, Petrolul a reușit 8 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri. De cinci etape, nu au mai reușit să câștige niciun meci. Flavius Stoican a preluat echipa în vara lui 2019. Până acum tehnicianul le-a mai pregătit pe Dinamo, Pandurii TG Jiu, FC Brașov, Farul Constanța sau FC Voluntari. O data cu plecarea lui Stoican din club, și președintele Marius Stan ar putea să-și dea demisia.

Citește și: Astra, lider în Liga 1! Budescu și Alibec și-au dus echipa pe primul loc!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: