Redactia.ro
Home » Sport » Florentino Perez, încă un mandat! A fost singurul candidat

Florentino Perez, încă un mandat! A fost singurul candidat

real madrid, real madrid președinte, Florentino Perez,

Florentino Perez a fost reales în funcția de președinte al echipei Real Madrid. Este al 6-lea mandat pe care îl obține. Cu Perez președinte, madrilenii au câștigat 26 de trofee.

Obiectivele președintelui sunt clare. Vrea să inaugureze noul stadion, să-i transfere pe Haaland și Mbappe și să redreseze clubul după criza financiară prin care a trecut din cauza pandemiei de coronavirus. Florentino Perez în vârstă de 74 de ani nu a avut niciun contracandidat la șefia clubului. Astfel a câștigat al 6-lea mandat și îi va conduce pe madrileni încă 4 ani. Și în 2017 lucrurile au stat la fel. Perez a fost ales pe 19 iunie 2017 președinte și nu a mai existat niciun candidat pentru această funcție. Prima dată când a ocupat această funcție a fost între 2000 și 2006. Apoi, din 2009 a condus în permanență clubul spaniol.
Cu Florentino Perez la conducere, Real Madrid a adunat în total 26 de trofee, în 18 ani. Pe lângă titlurile în La Liga mai sunt 5 Ligi ale Campionilor, 5 Supercupe ale Spaniei, 4 Supercupe ale Europei, 4 Mondiale ale Cluburilor, 2 Cupe ale Spaniei și 1 Cupă Intercontinentală.

Enrique Riquelme susține că ar fi vrut să candideze

Enrique Riquelme a declarat că în repetate rânduri că și-ar fi dorit să candideze la funcția de președinte al clubului Real Madrid, dar spune el a fost împiedicat de Florentino Perez.

”Florentino Perez a convocat alegeri la mijlocul sezonului. Cine nu ar fi surprins? Mai ales într-un an ca acesta, cu o pandemie și în mijlocul unei campanii de vaccinare. M-aș fi așteptat la multe lucruri, dar niciodată la asta.
Am cerut prin email Consiliului Electoral toate actele necesare pentru a-mi prezenta candidatura, dar încă nu mi-au răspuns”, a declarat pentru presa din Spania, Enrique Riquelme.

Real Madrid este în cursă în acest sezon în cele mai importante competiții: LaLiga și Champions League.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: