Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona – Real Madrid 1-3! Madrilenii, a treia victorie la rând în El Clasico

Barcelona – Real Madrid 1-3! Madrilenii, a treia victorie la rând în El Clasico

Barcelona, Real Madrid

Real Madrid a câștigat clar El Clasico, după ce a învins-o pe marea rivală Barcelona, scor 3-1.

”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult. Acum jucătorii trebuie să se odihnească și să se bucure de acest moment. Am avut zile grele din cauza deselor critici, dar am încercat să rămânem calmi și să ne facem jocul. ”, a declarat după meci Zinedine Zidane, conform AS.

Este a treia victorie la rând a celor de la Real Madrid în cel mai așteptat derby, El Clasico. O fostă legendă s-a dezlănțuit la finalul partidei. Bernd Schuster, fostul antrenor al celor de la Real Madrid i-a criticat pe jucători dar și pe Koeman. Ca jucător, neamțul a activat pentru ambele echipe.

”Fără cele 40 de goluri ale lui Messi, Barcelona nu ar câștiga nici trofeul Purchero”, a spus tehnicianul în vârstă de 60 de ani.

Două goluri în 8 minute

Federico Valverde a marcat după 5 minute. Peste mai puțin de 3 minute, catalanii au egalat, prin Ansu Fati care a finalizat pasa lui Jordi Alba. În repriza a doua madrilenii au primit penalty. Sergio Ramos a transformat lovitura de pedeapsă și Real Madrid a intrat în avantaj. Luka Modric a închis tabela de marcaj și a stabilit scorul final, Barcelona – Real Madrid 1-3.

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depășesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate. În ceea ce privește jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea. A fost o săptămână groaznică și eram dornici de revanșă. Mai ales într-un El Clasico, un meci unic în lume. Iar când câștigi pe terenul marii rivale bucuria este și mai mare,” a declarat Sergio Ramos după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: